افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 27 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33643 تعداد نوشته های امروز : 12×
طرح تشدید نظارت بهداشتی براماکن و فرآورده‌های خام دامی ادامه دارد
06 اردیبهشت 1402 - 13:01
شناسه : 36981

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در این طرح ۳۳ گروه ثابت و سیار از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ در قالب‌های تیم مشترک دامپزشکی بر عرضه فرآورده‌های دامی نظارت داشته اند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه،طرح تشدید نظارت بهداشتی براماکن و فرآورده‌های خام دامی ادامه داردطرح تشدید کنترل و نظارت بر بهداشتی براماکن و فرآورده‌های خام دامی همزمان با سراسر کشور در سیزدهم اسفند سال گذشته در استان آغاز و تا امروز ادامه داشته است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در این طرح ۳۳ گروه ثابت و سیار از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ در قالب‌های تیم مشترک دامپزشکی بر عرضه فرآورده‌های دامی نظارت داشته اند.
حیدری افزود: در این طرح نظارت شرعی و بهداشتی بر کشتار بیش از ۲۲ هزار دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌ها و همچنین ۲میلیون و ۵۰۰ هزار طیور گوشتی انجام شد که از این میزان ۶۰ راس دام سبک و سنگین و ۴۵ هزار طیور گوشتی که با شرایط بهداشتی منطبق نبود از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.
با نظارت تیم‌های دامپزشکی در اماکن مختلف از جمله مکان‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی قصابی رستوران‌های بین راهی سردخانه ۷۵۰ تن انواع فراورده‌های خام دامی که با ضوابط شرعی و بهداشتی منطبق نبود معدوم شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷