به گزارش افق کرمانشاه، هوشنگ بازوند در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که امروز با حضور مدیران دستگاههای اجرایی عضو دولت برگزار شد، گفت: الگوهای هواشناسی پیش بینی بارشهای کم در مهر و آبان و تداوم خشکسالی را نشان میدهد و بر این اساس تدوین برنامه هدفمند برای بیان اهمیت و ضرورت انجام کشتهای مقاوم در برابر این تهدید و تغییر زمان بندی کشت دیم ضروری است که در سطوح مختلف باید به کشاورزان اطلاع رسانی شود.
وی افزود: این احتمال وجود دارد که این روند تا آذرماه تداوم داشته باشد و تنش آبی سال گذشته را نیز داشته باشیم، زیرا برآیند کلی مدلهای پیشبینی نشان میدهد که با احتمال بالا، بارشهای پاییزه امسال بهطور نسبی کمتر از نرمال خواهد بود.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای ارتباط با کشاورزان باید به گونهای طراحی و اجرا شود که کشاورزان با آگاهی دچار کمترین خسارت احتمالی به دلیل خشکسالی شوند و فرمانداریها نیز براساس شرایط منطقهای برش شهرستانی این برنامه را تهیه و اجرا نمایند و حتما موضوع را با ظرفیت شبکههای مراکز خدمات کشاورزی برای مردم تبیین و تشریح نمایند.
بازوند شرایط پیش رو به لحاظ خشکسالی و کم بارشی را مطلوب ندانست و گفت: حتی ممکن است بعد از این بازه خشکسالی دچار سیل هم بشویم که نیاز است پیش بینیهای لازم در این خصوص صورت گیرد.
استاندار کرماناه همچنین از ابلاغ ۲۳۷ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی زلزله و انسداد مرز خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در ایام زلزله اولویت خدمت رسانی به مردم و احداث واحدهای مسکونی خسارت دیده بود به همین دلیل بازسازی اماکن اداری و نظامی آسیب دیده از زلزله به تأخیر افتاد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه بالای ساخت و ساز، مصالح و گستردگی خسارتها درخواست تامین اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر برای بازسازی واحدهای اداری و دولتی و نظامی به وزارت کشور داده شده که امیداوریم مورد پذیرش قرار گیرد.
بازوند یادآور شد: اعتبارات خسارت سیل هرسین نیز ابلاغ شده و امیدواریم هرچه زودتر این اعتبار تخصیص داده شود.
ثبت دیدگاه