به گزارش افق کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه پیش بینی میشود از این میزان سطح زیر کشت حدود ۱۸ هزار تن پیاز برداشت شود خاطر نشان کرد: این میزان نشان از کاهش ۱۰ درصدی تولید به علت کمبود نزولات جوی و کاهش منابع آبی است.
علیرضا یاری پور افزود: ۱۲۰۰ نفر در زمینه کشت پیاز در شهرستان هرسین مشغول به کارند.
وی طعم و عطر خوب، خاصیت انبار داری بالا و ارگانیک بودن را از ویژگیهای پیاز قرمز این شهرستان عنوان کرد.
یاری پور در ادامه اظهار داشت: بطور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد پیاز تولیدی شهرستان به خارج از استان صادر میشود.
برداشت این محصول در شهرستان هرسین شهریور ماه آغاز می شود.
ثبت دیدگاه