افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 2 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
به کارگیری ۲۶۰ دیده‌بان حافظ جنگل‌ها و مراتع کرمانشاه در برابر آتش سوزی
18 خرداد 1401 - 13:30
شناسه : 24576

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت :بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، در هر کدام ازکانون‌های احتمالی حریق یک دیده‌بان محلی عهده‌دار مراقبت از جنگل‌ها و مراتع در برابر آتش سوزی‌ احتمالی می شود.

پ
پ

به گزارش صدا و سیما مرکزکرمانشاه،به کارگیری ۲۶۰ دیده‌بان حافظ جنگل‌ها و مراتع کرمانشاه در برابر آتش سوزی فرشید سنجری با اشاره به شناسایی ۲۶۰ کانون حریقِ در سطح جنگل‌ها و منابع طبیعی استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، در هر کدام ازکانون‌های احتمالی حریق یک دیده‌بان محلی عهده‌دار مراقبت از جنگل‌ها و مراتع  در برابر آتش سوزی‌ احتمالی می شود.
سنجری اضافه کرد: این دیده‌بانان که از مردم محلی هستند، با توجه به حضور داشتن در منطقه معمولا جزو نخستین افرادی هستند که در جریان حریق قرار می‌گیرند، لذا سریعا نسبت به اطفای حریق اقدام کرده و آتش را در نطفه خفه می‌کنند و نمی‌گذارند دامنه آتش سوزی گسترده شود.
جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه ادامه داد: این دیده‌بان‌ها ضمن اینکه با مداخله به‌هنگام در هنگام وقوع حریق مانع از بروز آتش‌سوزی‌های بزرگ می‌شوند، با اطلاع رسانی به مردم بومی آن‌ها را برای حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی پای کار آورده و از این طریق مانع از بروز آتش‌سوزی‌های بزرگ در عرصه‌های منابع طبیعی می‌شوند.
وی در ادامه اشاره‌ای هم به برگزاری دوره‌های آموزشی اطفای حریق برای مردم بومی ساکن در مناطق جنگلی و مرتعی استان داشت و گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود شش هزار نفر از مردم بومی حاشیه جنگل‌ها را در زمینه اطفای حریق آموزش داده‌ایم.
سنجری با بیان اینکه هم اکنون نیز در حال احداث آتش بر و تیغه زنی جاده‌های اصلی و فرعی برای مقابله با حریق‌های احتمالی در سطح استان هستیم، یادآوری کرد: اکیپ‌های شبانه روزی نیز برای مراقبت از عرصه‌های منابع طبیعی استان در برابر حریق آماده گشت زنی شده اند.
وی در ادامه با اشاره به بهبود وضعیت شیوع بیماری کرونا و رونق گرفتن دوباره گردشگری در استان، از گردشگران خواست تا اگر به دامان طبیعت می‌روند حتی المقدور آتش روشن نکنند و در صورت روشن کردن آتش هم قبل از ترک محل از خاموشی آتش اطمینان حاصل کنند.
وی از کشاورزان هم خواست تا از آتش زدن پسچر مزارع که اغلب منجر به آتش سوزی‌های بزرگ در عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود، صرف نظر کنند.
سنجری با اشاره به کاهش چشمگیر وقوع حریق در منابع طبیعی استان در سال گذشته، گفت: سال گذشته تنها یازده فقره حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان به وقوع پیوست و در مجموع ۵۶ هکتار عرصه‌های منابع طبیعی استان طعمه حریق شد که این میزان نسبت به سنوات قبل کاهش چشمگیری داشته است.
آتش سوزی در منابع طبیعی استان کرمانشاه در پی گرم شدن هوا معمولا از اواسط خرداد شروع شده و تا اوایل آبان و همزمان با وقوع اولین بارش موثر ادامه پیدا می‌کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷