به گزارش صدا وسیما مرکز کرمانشاه، در طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، اداره فنی و حرفه ای استان کرمانشاه افرادی را که نیاز به فراگیری مهارت در حوزههای مختلف شغلی دارند به بنگاههای اقتصادی معرفی می کند تا در کنار استاد کاران تجربی و با نظارت مربیان اداره فنی و حرفهای مهارت بیاموزند.
طول دوره مهارت آموزی حداکثر حدود ۱۸ ماه است، و در این مدت به مهارت آموزان هزینه ای پرداخت نمیشود و کارفرمایان هم در قبال این افراد از قوانین مشمول تامین اجتماعی معاف هستند.
میمنت آبادی معاون توسعه سرمایه انسانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در شورای مهارت استان نرخ بیکاری استان کرمانشاه را بیشتر از میانگین کشوری عنوان کرد و اظهار داشت: بخش زیادی از افراد بیکار را دانش آموختگان دانشگاهی فاقد مهارت تشکیل می دهند.
احمدی مدیر کل اداره کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه از ۹۸ هزار بیکار در استان کرمانشاه، سی و نه هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی هستند خاطر نشان کرد: اجرای همزمان سیاستهای تشویقی، همچون تسهیلات قرض الحسنه در اجرای موفق طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار بسیار مهم است.
باباخانی معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه نیز تحول درحوزه مهارت آموزی فارغ از مدرک گرایی را در ایجاد اشتغال پایدار افراد جویای کار ضرورتی اجتناب ناپذیر ارزیابی کرد.
در ادامه محمدی مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمانشاه از افراد جویای کار خواست در سامانه مهارت آموزی پتروشیمی و نفت و گاز به آدرس maharat-kr.ir ثبت نام کنند.
ثبت دیدگاه