علی صابر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت مجدد اکثر هتل های قصرشیرین، اظهار کرد: حدود دو دهه پیش باتوجه به رونق مرز خسروی و تردد زوار عتبات عالیات از این مرز، حدود ۱۰ هتل در شهرستان قصرشیرین احداث شد.
وی ادامه داد: متاسفانه تجاوز آمریکا به خاک عراق و پس از آن ناامنی های این کشور به دلیل حمله داعش باعث شد تا بیش از یک دهه هتل های این شهرستان در سکوت و خاموشی به سر ببرند.
معاون گردشگری استان اضافه کرد: سال ۱۳۹۸ پس از سالها به دلیل امنیتی که آنسوی مرز برقرار شده بود، مرز خسروی دوباره بازگشایی شد و این هتل ها هم فعالیت خود را از سر گرفتند، اما متاسفانه شیوع بیماری کرونا و بسته شدن مرزها دوباره این هتل ها را به تعطیلی کشاند.
وی یادآورشد: خوشبختانه امسال پس از سالها رکود، به دلیل بازگشایی مجدد مرز خسروی، فعالیت این هتل ها از سرگرفته شده و هم اکنون از ۱۰ هتلی که در این شهرستان قرار دارد، هشت هتل آماده پذیرش زوار هستند.
صابر ظرفیت این هتل ها را حدود ۹۰۰ تخت اعلام کرد و گفت: طبق آماری که گرفته ایم، اکثر ظرفیت این هتل ها برای ۱۶ شهریور به بعد پر شده است.
وی ادامه داد: روزانه حدود ۱۵۰۰ زائر از مرز خسروی عبور می کنند که اقامت بخشی از آنها در هتل های قصرشیرین است.
معاون گردشگری استان با تاکید بر اینکه هتل های قصرشیرین آمادگی کاملی برای پذیرش زوار حسینی دارند، عنوان کرد: خوشبختانه از نظر زیرساخت های گردشگری هیچ مشکلی در شهرستان قصرشیرین نداریم و علاوه بر هشت هتل، یک واحد پذیرایی هم با ظرفیت ۲۰۰ نفر میزبان زوار هستند.
به گفته این مسئول، تا اربعین حدود ۲۰ موکب هم در مسیر قصرشیرین تا مرز خسروی ایجاد می شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه