مرتضی گراوند در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به لزوم راه اندازی موزه باستان شناسی معبد آناهیتا، اظهارکرد: از چند سال پیش برنامه ریزی هایی را برای اجرای این پروژه داشتیم که متاسفانه به علت عدم تامین منابع مالی، اجرای آن امکانپذیر نشد.
وی از برنامه این پایگاه برای آغاز اجرای این پروژه در سالجاری خبر داد و گفت: پایگاه ملی معبد آناهیتا امسال جمعا ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار استانی دارد که طبق برنامه ریزی حدود سه میلیارد تومان آن را برای اجرای زیرساخت های و خصوصا زیرساخت های موزه در نظر گرفتهایم.
مدیر پایگاه ملی معبد تاریخی آناهیتا با تاکید بر اینکه میزان تخصیص این اعتبار هنوز مشخص نیست، افزود: براساس برآوردهای انجام شده، راه اندازی موزه باستان شناسی معبد آناهیتا حدود ۲.۵ تا سه میلیارد تومان اعتبار می خواهد و قرار است در طبقه دوم ساختمان اداری این معبد آن را راه اندازی کنیم.
وی تصریح کرد: طبق برنامه موزه تخصصی باستان شناسی معبد آناهیتا شامل یک سالن معرفی، سالن نمایش، سالن انتظار و … خواهد بود و تلاش می کنیم که سالن نمایش آن مجهز به مدرن ترین دستگاه ها به منظور ارائه نمایش ها به شکل سه بعدی به همراه نور و صدا باشد.
گراوند با بیان اینکه در این موزه قرار است اشیاء کشف شده در محوطه معبد آناهیتا نیز به نمایش در بیاید، گفت: طی کاوش هایی که در گذشته در معبد آناهیتا صورت گرفته، حدود ۱۰۰ قلم شی تاریخی و یافته های باستان شناسی شامل اشیاء سفالی مربوط به دوره های اشکانی، ساسانی و اسلامی کشف شده که با راه اندازی موزه باستان شناسی معبد آنها را در این موزه به نمایش در خواهیم آورد.
به گفته این مسئول، این اشیاء تاریخی هم اکنون در موزه ملی ایران نگهداری می شوند.
وی در ادامه یادآورشد: همچنین با دانشگاه ساپینزا رم رایزنی هایی داشته ایم که با همکاری گروه باستان شناسی این دانشگاه، پیش از پایان سال کار طراحی و عکاسی از این ۱۰۰ قلم شی را انجام دهیم تا در قالب یک نمایشگاه عکس در ایران و ایتالیا به نمایش درآید.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه