ناصر حسینی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۹۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان کرمانشاه گازدار هستند، افزود: میزان مصرف این صنایع روزانه به حدود هفت تا هشت میلیون مترمکعب میرسد.
وی ادامه داد: عمده مصرف گاز صنایع نیز مربوط به چند صنعت بزرگ از جمله نیروگاه، صنایع سیمان، صنایع پتروشیمی و… است.
سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه در فصل تابستان که مصرف بخش خانگی بسیار کم است محدودیتی برای تامین گاز صنایع وجود ندارد، تاکید کرد: در فصل سرما حدود ۷۰ درصد مصرف گاز به سمت بخش خانگی سوق پیدا میکند و با توجه به شرایط تولید و مصرف گاز، تنها پنج تا شش میلیون مترمکعب برای بخش صنعت باقی میماند، از همین رو ناگزیر هستیم در شرایطی که مصرف خیلی بالا برود، بر اساس اولویتبندی که داریم گاز برخی صنایع را محدود کنیم.
وی اضافه کرد: در روزهای بسیار سرد و یا وقتی که تداوم سرما را داریم، ممکن است مصرف بخش خانگی به ۱۲ تا ۱۳ میلیون مترمکعب در روز هم برسد که در این شرایط باز هم سهم بخش صنعت کمتر خواهد شد.
به گفته حسینی در فصل سرما با افزایش مصرف بخش خانگی و چنانچه محدودیتی برای مصرف گاز صنایع اعمال نشود، میزان مصرف گاز استان به ۱۸ تا ۱۹ میلیون مترمکعب خواهد رسید.
سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم در فصل سرمای امسال تا حد امکان گاز پایدار مورد نیاز صنایع تامین شود، خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر نیازمند همراهی مصرف کنندگان و خصوصا رعایت الگوی مصرف هم هستیم، زیرا در هر صورت اولویت اصلی ما تامین گاز پایدار برای بخش خانگی است.
حسینی با بیان اینکه قرارداد شرکت گاز برای تامین گاز صنایع برای هشت ماه از سال است و در شرایط محدودیت گاز صنایع باید از سوخت جایگزین استفاده کنند، یادآور شد: هماهنگی لازم با شرکت پخش فرآوردههای نفتی انجام شده تا در صورت محدودیت گاز صنایع، سوخت جایگزین آنها تامین شود.
انتهی پیام
ثبت دیدگاه