علاوه بر کاهش بارشهای یکی دو سال اخیر، آبخوانهای کرمانشاه هم وضعیت خوبی ندارند و کسری بیش از یک میلیارد مترمکعبی ذخایر آب زیرزمینی را هم باید به این وضعیت نامناسب اضافه کرد. حالا این شرایط باعث شده بارورسازی ابرها به عنوان یک راهکار برای بهبود وضعیت بارشها در دستورکار قرار بگیرد.
به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمانشاه پیگیری برای اجرای بارورسازی ابرها در کرمانشاه در حال انجام بوده و کرمانشاه از جمله استانهای هدف برای اجرای این پروژه است.
محمودرضا شهلایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه پروژه بارورسازی ابرها در کرمانشاه در دست اقدام است، ابراز امیدواری کرد این پروژه محقق شده و به بهبود وضعیت بارشها در استان کمک کند.
وی ادامه داد: تاثیر بارورسازی ابرها در بهبود وضعیت بارندگی و افزایش بارشها چیزی نزدیک به ۱۰ درصد است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بارورسازی ابرها باید در زمان خاصی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: این پروژه باید در فصول بارش و زمانی بین آبان تا اردیبهشت انجام شود تا موثر واقع گردد.
شهلایی در پاسخ به این پرسش که آیا بارورسازی ابرها میتواند باعث بارشهای سیلآسا و بروز سیلاب شود نیز عنوان کرد: این تفکر درست نیست و بارورسازی ابرها تاثیر قابل توجهی در بروز مخاطراتی مانند سیل ندارد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه