میثم حجتیپور مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: این نوزادان چهار قلو در بیمارستان امام رضا (ع) شهر کرمانشاه به دنیا آمدند که به درخواست پدر خانواده که شغل وی راننده است برای ادامه روند مراقبتی به بیمارستان حضرت معصومه (س) مدیریت درمان تامین اجتماعی این شهر منتقل شدند.
وی افزود: این نوزادان که در ماه هفتم بارداری به روش سزارین متولد شدند هم اکنون در سلامت کامل به سر می برند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: این مادر که در سومین زایمان خود چهار قلو زاییده است، ۲ دختر دیگر نیز دارد.
دکتر حجتی پور یادآور شد: این چهارقلوها هم اکنون در بخش ان، آی، سیو (بخش مراقبت های ویژه کودکان و نوزادان) بیمارستان حضرت معصومه (س) تحت مراقبت هستند و حال آنها و مادرشان خوب است.
وی گفت: نام این چهار قلو که ۲ پسر و ۲ دختر هستند راحیل، رها، مهدی و هادی است.
دانشمندان با تحقیقات مختلف به این نتیجه رسیدهاند که عواملی مانند داشتن سابقه خانوادگی تولد چندقلو در خانواده مادری، داشتن سابقه بیش از یک بارداری در گذشته (به ویژه یک بارداری چند قلو)، رژیم غذایی یا اضافه وزن و بلندی قد مادر، زایمان در سنین بالا، مصرف داروهای درمان کننده ناباروری و استفاده از روشهای کمک باروری (ART) به میزان زیادی امکان چندقلوزایی را افزایش میدهند.
طبق جدیدترین آمارهای ثبت احوال کشور، به طور متوسط در هر شبانه روز بیش از سه هزار و ۸۰۰ نفر در کشور به دنیا میآیند، که از این تعداد ۵۴ نفرشان ۲ قلو و چندقلو هستند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۰ روستا و ۳۴ شهر دارد.
ثبت دیدگاه