مریم رسولی مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که برای شرکت در پودمان آموزشی توسعه مهارتهای عمومی و اختصاصی حوزه پرستاری منطقه آمایشی سه کشور به کرمانشاه سفر کرده است گفت : این مراکز که بر اساس قوانین وزارت بهداشت و درمان جزو مراکز خصوصی به شمار میروند در طی ۲ سال گذشته به دلیل شیوع کووید۱۹ با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده است.
وی افزود: مجوز تاسیس این مراکز از طریق ادارات صدور پروانههای معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی داده میشود تا بر اساس شرح وظایف و تعرفه ابلاغی کار مراقبت از بیماران را در منزل انجام دهند.
مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هرچند که توزیع این مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل در سطح کشور عادلانه نیست، ولی فرصت مناسبی به وجود آورده است تا بیماران مختلف در شرایط بیماری، در مواردی که مشکل حادی نداشته باشند، بدون نیاز به مراجعه مراکز بهداشتی و درمانی، خدمات مراقبتی لازم را دریافت کنند.
رسولی اضافه کرد: در دوران شیوع کووید به دلیل آنکه بیشتر تختهای بیمارستانی اشغال بود و همچنین شماری از مردم از مراجعه به کلینیکها و بستری در بیمارستان ترس داشتند این مراکز برای مردم بیشتر شناخته شد تا خدمات و مراقبتهای لازم از آنها توسط کارشناسان پرستاری در منزل انجام گیرد.
این شیوه از ارائه خدمات درمانی نه تنها در ایران و بلکه در جهان به عنوان یکی از کم هزینه ترین، مطرحترین و در دسترسترین روشهای مراقبت به شمار میرود که موجب کاهش بار مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی میشود.
وی با بیان اینکه خدمات مختلف جهت تداوم مراقبت و درمان بیماران و ارائه آموزشهای مراقبت از خویش در منزل توسط کارشناسان پرستاری اینگونه مراکز به مددجویان ارائه میشود افزود: این شیوه از ارائه خدمات درمانی نه تنها در ایران و بلکه در جهان به عنوان یکی از کم هزینه ترین، مطرحترین و در دسترسترین روشهای مراقبت به شمار میرود که موجب کاهش بار مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی میشود .
ثبت دیدگاه