افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
11 مرداد 1402 - 16:33
شناسه : 43703

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از تدوین نقشه راه قیرطبیعی کشور خبرداد و افزود: علاوه برکربن فعال، سه محصول دیگر از این ماده معدنی با ارزش تولید کرده‌ایم که در فاز آزمایشگاهی قرار دارند.

پ
پ

دکتر مسلم حدیدی، امروز(یازدهم مرداد) در آیین افتتاح اولین واحد تولیدکربن فعال از قیرطبیعی که با حضور رییس جهاددانشگاهی کشور برگزار شد، از اجرا و تجاری سازی این پروژه طی یک بازه زمانی ۱۵ ساله خبرداد و افزود: شروع این پروژه ۱۵ سال پیش و از یک طرح تحقیقاتی در خصوص تولید آسفالت مقاوم از غیرطبیعی رقم خورد.

وی افزود: با انجام کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی و با حمایت دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، مسئولین استان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نهایت این پروژه پس از سالها تلاش به ثمر نشست و توانستیم به دانش فنی تولید کربن فعال از قیرطبیعی دست پیدا کنیم.

وی افزود: امروز هم شاهد افتتاح واحد صنعتی تولید کربن فعال از قیرطبیعی هستیم، واحدی که در کنار دانش فنی، تمام زیرساخت های فنی آن توسط خود جهادگران استان تولید شده و عملا می توان گفت صفرتا صد این پروژه به دست جوانان همین استان انجام شده است.

حدیدی با اشاره به وجود ذخایر غنی قیرطبیعی در استان کرمانشاه گفت: ایران رتبه سوم ذخایر قیرطبیعی جهان را دارد و بیش از ۸۰ درصد این ذخایر در کرمانشاه قرار دارد

وی افزود: هر معدن قیرطبیعی می‌تواند مانند یک چاه کوچک نفت سودآوری داشته باشد، اما متاسفانه به دلیل خام فروشی آنطور که باید سودی از این سرمایه الهی نصیب استان نمی‌شود.

وی افزود: تولید کربن فعال از قیرطبیعی اولین گام موثر در فرآوری این ماده معدنی با ارزش است و امیدواریم این مسیر تداوم یابد.

حدیدی از تولید سه محصول دیگر از قیرطبیعی خبر داد و افزود: تولید این محصولات در فاز آزمایشگاهی صورت گرفته و امیدواریم با حمایت دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد افتتاح کارخانجات تولیدی هر یک از این محصولات باشیم.

نقشه راه قیرطبیعی کشور را تدوین کرده ایم

وی از تدوین نقشه راه قیرطبیعی کشور خبر داد و افزود: تا چندسال پیش این محصول چندان در استان شناخته شده نبود، اما پس از انجام کارهای تحقیقاتی بسیار و برگزاری جشنوراه ملی قیرطبیعی، پایان نامه های بسیاری در این زمینه در استان انجام شد  و در نهایت هم توانستیم به دانش فنی تولید کربن فعال از این محصول دست پیدا کنیم.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد زنجیره ارزش این محصول گفت: قرار است مرکز نوآوری قیرطبیعی با همکاری پارک علم و فناوری کرمانشاه ایجاد شود و اطمینان داریم راه اندازی این مرکز اتفاق های خوبی را برای این محصول با ارزش استان رقم می زند.

وی در ادامه با بیان اینکه انجام پروژه تولید کربن فعال از قیرطبیعی حاصل پژوهش‌های کاربردی جهاددانشگاهی است گفت: در مجموعه جهاد رویکرد متفاوتی را در حوزه پژوهش در پیش گرفته ایم و گروه‌های پژوهشی را هم با نام “فن پژوه” نامگذاری کرده‌ایم.

حدیدی گفت: در رویکرد جهاد، پژوهش ها بصورت کاربردی انجام می شود تا بتوان نتیجه آنها را به صورت دانش فنی به جامعه عرضه کرد و همین امر موجب شده به دستاوردهای با ارزشی مانند تولید کربن فعال از قیرطبیعی برسیم.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷