احد جلیلیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیگیریهایی که برای افزایش مناطق تحت مدیریت محیط زیست و ارتقاء آنها صورت گرفته، گفت: یکی از مناطق بکر و با تنوع زیستی غنی که در شهرستان پاوه داریم، منطقه “نان ویژه” است که پیگیریم به منطقه حفاظت شده ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه رایزنی فراوانی در این خصوص با سازمان محیط زیست کشور انجام شده، ابراز امیدواری کرد این پیگیریها هرچه زودتر به نتیجه برسد و امکان حفاظت بیشتر از گونههای گیاهی و جانوری این منطقه بکر فراهم شود.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه وسعت منطقه نان ویژه را حدود چهار هزار هکتار اعلام کرد و ادامه داد: کل و بز، قوچ و میش، گراز وحشی، روباه و… از جمله مهمترین گونههای جانوری شناسایی شده در این منطقه است. به علاوه تاکنون دوبار و از طریق دوربینهای تلهای در این منطقه پلنگ نیز به ثبت رسیده است.
جلیلیان از غنای پوشش گیاهی این منطقه نیز یاد کرد و درختان جنگلی همچون بلوط، بنه، زالزالک و گلابی وحشی را از جمله مهمترین گیاهان این منطقه برشمرد که همه این موارد ارزش اکولوژیکی فراوانی برای حفاظت دارد.
وی در ادامه از وسعت حدود ۲۵۰ هزار هکتاری مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان کرمانشاه یاد و اظهار کرد: طی چند وقت اخیر ارتقاء سه منطقه دیگر از جمله قراویز، زلهزرد و امروله و دالاخانی را نیز شاهد بودیم که دو منطقه اول به پناهگاه حیات وحش و امروله و دالاخانی به منطقه حفاظت شده ارتقاء یافت.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه این مناطق نیازمند اجرای طرح جامع مدیریت هستند، تاکید کرد: رایزنیهایی با سازمان محیط زیست انجام دادیم که اعتباراتی برای اجرای طرح جامع مدیریت این مناطق اختصاص یابد.
وی همچنین افزایش نیروها و امکانات در اختیار محیط زیست خصوصا نیروهای محیط بان را نیز برای حفاظت بهتر از این مناطق ضروری برشمرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه