مهدی عبدالمالکی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تدوین برنامههای متنوع برای اوقات فراغت دانش آموزان، گفت: برنامههای امسال طوری تدوین شده که ضمن داشتن تنوع، مخاطبین را سنین مختلف پوشش دهد.
وی با بیان اینکه عمده این برنامهها آموزش محور است، گفت: تلاش کردهایم تا برنامههای آموزشی به شیوهای به دانش آموزان ارائه شود که ضمن انتقال درست آموزشها، از جذابیت و سرگرمی لازم هم برای آنها برخوردار باشد.
عبدالمالکی با اشاره به وضعیت نامطلوب آموزش در کرمانشاه، گفت: حقیقت این است که آموزشها در کرمانشاه کور، بی هدف و با کیفیت پایین است و همین امر موجب شده استان کمترین بهرهای از آن نداشته باشد.
وی افزود: استان ما امروز درگیر معضل بیکاری است و یکی از دلایل آمار بالای بیکاری، فقدان آموزشهای کاربردی و مهارتی است.
وی تصریح کرد: از طرفی همین آموزشهای بی کیفیت موجب پدیدهای به نام «آموزش زدگی» شده است، یعنی فردی که آموزش دیده و هیچ بهرهای نگرفته دیگر تمایل ندارد تحت آموزش قرار گیرد و از طرفی دیگران را هم از رفتن به کلاس ها و دورههای آموزش منع می کند، بنابراین همین آموزش های غیراصولی ضربهای جدی به آموزش پذیری جامعه وارد کرده که جبران آن سالها زمان میبرد.
عبدالمالکی گفت: در همین راستا با آسیب شناسی موضوع، برنامه ریزیهای لازم در این زمینه صورت گرفته تا بتوانیم آموزشها را به شکل کاملا کاربردی و در کیفی ترین شکل ممکن ارائه دهیم، طوری که در پایان این آموزشها، فرد بتواند از ثمره آن نتیجه گرفته و کارایی لازم را برای او داشته باشد.
«نوجوانه» تابستان امسال از راه میرسد
این مسئول با اشاره به فاز بندی برنامههای تابستانه سازمان جهاددانشگاهی، گفت: در فاز اول برنامه های تابستان دو برنامه ویژه با عنوان «نوجوانه» بر اساس تفاهم نامه منعقد شده، بصورت مشترک با اداره کل آموزش و پرورش استان اجرایی میشود.
وی افزود: اولین برنامه «نوجوانه» ویژه دانش آموزان ابتدایی است که شامل ۹ بسته آموزشی با عناوین ICDL کودکان، اسکرچ، رباتیک، محاسبات ذهنی، طراحی و تکنیک، شاهنامه خوانی، شناهنامه خوانی کُردی، فن بیان و سخنوری و خلاقیت ادبی است.
عبدالمالکی گفت: برنامه دیگر «نوجوانه» هم مختص دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم است که شامل ۲۰ دوره آموزشی از جمله برنامه نویسی، هوش مصنوعی، عکاسی، الگو و دوخت، فن بیان و سخنوری، ساخت بازیهای کامپیوتری، طراحی سایت با ورد پرس و…. میباشد.
وی خاطرنشان کرد: ویژگی متمایز این دوره های آموزشی، جدای از کیفیت بالای آن، ارائه مشاوره و هدایت دانش آموزان به حوزه و رشتهای است که واقعا به آن علاقمند بوده و در آن استعداد دارند.
عبدالمالکی خاطرنشان کرد: دانش آموزان به محض ورود به هر یک از مراکز سه گانه آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی توسط مشاورین مرکز مشاوره و هدایت شغلی سازمان، تحت مشاوره قرار گرفته و علاقمندی و استعداد آنها مشخص میشود.
«آسوپارک» امسال متفاوتتر برگزار میشود
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه ویژه برنامه دیگر این سازمان برای اوقات فراغت دانش آموزان را «آسوپارک» عنوان و تصریح کرد: این برنامه تابستان سال گذشته برای اولین بار اجرایی شد و مسال با رویکردی متفاوت پیگیری میشود.
وی افزود: در این برنامه که ویژه کودکان هفت تا ۱۲ سال است دوره های اسکرچ، رباتیک، بازی با توپ و ساخت ماکت و فن بیان و سخنوری ویژه کودکان لحاظ شده است.
عبدالمالکی گفت: تفاوت برنامههای آسوپارک، شناسایی علاقمندی و استعداد کودکان در جریان برگزاری برنامهها است. علاوه بر آن تمام آموزشها به شکل سرگرمی از جمله در قالب تئاتر به کودکان آموزش داده می شود و در پایان هم خود کودکان اجرای تئاتر خواهند داشت.
برگزاری اولین دوره آموزش «نقالی» برای دانش آموزان کرمانشاهی/ «مدرسه رباتیک» تابستان امسال آغاز به کار میکند
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه گفت: در کنار تمام برنامههای عنوان شده، تابستان امسال دو برنامه آموزش نقالی و آغاز به کار دوره های رباتیک را در مدرسه رباتیک سازمان خواهیم داشت.
عبدالمالکی خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی برای اولین بار آموزش شاهنامه خوانی کودکان و نوجوانان را در کرمانشاه پایه ریزی کرد و تاکنون ۲۵۰ شاهنامه خوان تربیت کرده و اکنون برای اولین بار قصد داریم دوره آموزشی نقالی را با حضور یکی از نقالهای برتر ایران در تابستان امسال برگزار کنیم.
وی افزود: این دوره آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان بوده و شامل ۵۰ ساعت دوره مقدماتی و ۳۰ ساعت دوره پیشرفته است.
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در خصوص دوره های رباتیک هم گفت: این دورهها برای پنج رده سنی در مدرسه رباتیک سازمان جهاد دانشگاهی برگزار می شود که اولین دوره آن در تابستان امسال به مدت سه ماه برای کودکان و نوجوانان پنج تا ۱۸ سال برگزار میشود.
به گفته عبدالمالکی این دورههای آموزشی در طول سال هم استمرار مییابد.
وی در پایان در خصوص نحوه ثبت نام در دورههای آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی در تابستان امسال گفت: افراد هم می توانند به سایت سازمان به آدرس ecjdk.ir مراجعه کرده و یا بصورت حضوری به یکی از سه شعبه معاونت آموزشی سازمان واقع در سه راه ۲۲ بهمن، شهرک مسکن (بالاتر از ایستگاه کارگران) و خیابان شورا، کوچه فرهودی مراجعه کنند.
به گفته عبدالمالکی ثبت نام در این دوره ها برای دانش آموزان کرمانشاهی با تخیف ۱۵ درصدی همراه است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه