رسول بهرامی پور، امروز (۲۷ تیر) در همایش مطالبهگری حقوق عامه و مبارزه با فساد در پرتو بیانیه گام دوم انقلاب، در کرمانشاه، یکی از اهداف شکل گیری انقلاب اسلامی را احیاء و صیانت از حقوق مردم یا همان حقوق عامه دانست و اظهارکرد: در دوره پیش از انقلاب عدالت و مبارزه با فساد از نیازهای اصلی جامعه اسلامی بود، به همین دلیل انقلاب اسلامی به ثمر نشست تا این حق مردم را احیاء و صیانت کند و این پرچم عدالت خواهی و مبارزه با فساد تاکنون در کشور برافراشته مانده است.
وی افزود: یکی از شروط رسیدن به اهداف عالیه انقلاب، ماندن قطار حرکت، پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی در ریل صیانت از حقوق عامه، فسادستیزی و عدالتخواهی است.
رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور تصریح کرد: صیانت از حقوق مردم نیازمند داشتن روحیهای جهادی، ایثارگری، انقلابی و مردمی است که در جامعه بسیجی این روحیه دیده میشود.
وی در ادامه گفت: در انقلاب اسلامی که مردمی ترین انقلاب دنیاست، نمی توان تضییع حقوق عامه را دید، هرچند که بعضا کارشکنی هایی نیز وجود دارد و بی عدالتی هایی نیز از گذشته تاکنون بوده و خواهد بود، کما اینکه این کارشکنی ها و بی عدالتیها از صدر اسلام بوده و تا زمان ظهور امام عصر(عج) وجود خواهد داشت.
بهرامی پور با بیان اینکه در حال حاضر جامعه اسلامی ما تا رسیدن به عدالت مطلوب فاصله زیادی دارد، افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز بیان کردند، ما هنوز تا رسیدن به عدالت کامل فاصله زیادی داریم، البته در طول تمام تاریخ پیامبران زیادی هم آمدند و تلاش کردند تا عدالت را برقرار کنند، اما به صورت کامل امکانپذیر نشد و حتی در زمان حکومت حضرت علی(ع) نیز پای بسیاری از خواص لغزید و نتوانستند عدالت را به معنای واقعی اجرا کنند.
وی به نقشی که جوانان بسیجی میتوانند در احیاء حقوق عامه و گسترش عدالت و مبارزه با فساد ایفا کنند اشاره کرد و گفت: جامعه بسیجیان به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد دنیا در زیر پرچم ولایت، حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن هستند، لذا بسیجیان با روحیه جهادی و مطالبه گری می توانند در این عرصه نقش آفرینی کنند.
رئیس سازمان بسیج حقوقدانان تصریح کرد: حقوقدانان بسیجی به عنوان سفیران حقوق در جامعه می توانند حلقه وصل مطالبه گری عموم مردم از مسئولین و دست اندرکاران باشند.
به گفته این مسئول، یکی از الزامات حرکت جامعه در مسیر عدالت، تحقق عدالت و پیشرفت برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، صیانت از حقوق عامه و فساد ستیزی است که رسیدن به این هدف مستلزم مطالبه گری است.
وی به متروک ماندن برخی از قوانین و یا اجرای ناقص برخی دیگر از قوانین به عنوان یک خلاء برای قدم برداشتن در مسیر صیانت از حقوق عامه، تحقق عدالت و فسادستیزی نام برد و گفت: در قانون اساسی، قانونی تحت عنوان حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر وجود دارد که وقتی نامی از این قانون می آید، همه ذهن ها به سمت بی حجابی می رود، درحالیکه بی حجابی یکی از هزاران منکری است که در جامعه وجود دارد، اما تنها به همین یک منکر توجه کرده ایم و مابقی را رها کرده ایم.
بهرامیپور اضافه کرد: از طرفی اخیرا قانونی تحت عنوان افشاگران فساد ابلاغ شده که ظرفیت بسیار خوبی برای مطالبهگری و رسیدن به عدالت اسلامی در کشور است.
به گفته این مسئول، مقام معظم رهبری در این بند روی ممنوع بودن تبعیض در توزیع منابع عمومی، میدان دادن به ویژه خواران، مدارا با فریبکاران اقتصادی، غفلت از قشرهای نیازمند حمایت و … تاکید دارد که جامعه حقوقدانان بسیجی باید به این مسائل ورود کنند و نقش آفرینی داشته باشند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه