به گزارش افق کرمانشاه، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مزله، پیرمیکایل، بومی، ملس محلی، شیرین، ترش، کارالی، شاروانی و قم را از ارقام انار تولیدی در استان عنوان کرد و اظهار داشت: ۹۲۵ هکتار از باغات استان به کشت انار اختصاص دارد و شهرستان پاوه با ۶۶۷ هکتار دارای بیشترین سطح زیر کشت است.
منصور احمدی گفت: زمان برداشت انار بسته به نوع منطقه، ارتفاع از سطح دریا و ارقام زودرس و دیررس متفاوت است و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه امسال بدلیل خشکسالی افزایش تولید نخواهیم داشت گفت: کم آبی تاثیری مستقیم بر روی میزان عملکرد و تولید دارد و باعث کاهش مقاومت درختان به نور خورشید ، سوختن و قهوهای شدن پوست انار، قهوهای شدن دانههای میوه و کاهش سود اقتصادی آن میشود.
احمدی به برپایی جشن انار هم اشاره کرد و افزود: هر ساله جشن انار در شهرستان پاوه با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاورزی، افراد بومی و محلی و گردشگران برپا می شد و در صورت موافقت ستاد کرونا امسال این جشن آبان ماه برگزار میشود.
صفحه اصلی » گروه » اخبار مهم روز کرمانشاه
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز برداشت انار گفت: پیش بینی میشود امسال ۴ هزار تن انار از باغات استان برداشت شود.
ثبت دیدگاه