به گزارش ایسنا و به نقل از ایندیپندنت، مشترکین سرویس اینترنت ماهوارهای شرکت اسپیسایکس که از ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ در عرضهای جغرافیایی بالای خط استوا مثل سیاتل وارد فاز بتا شده است به مشکلاتی برخورد کردهاند.
یکی از مشترکین در وبسایت ردیت(reddit) نوشت: ما میخواهیم از اینترنت استارلینک استفاده کنیم اما آسمان محل زندگی ما با درختانی به طول ۴۰فوت(۱۲ متر) پوشانده شده است آیا امکان استفاده از استارلینک در این مکان هست؟
مشترک دیگری مشکل مشابهی را گزارش کرد و پرسید آیا میتوان از کوهها برای قرار دادن آنتن استارلینک استفاده کرد تا شش تا ۱۰ فوت(۲ تا ۳ متر) بالاتر از درختان قرار بگیرد.
فرد دیگری برای رفع این مشکل از یک سه پایه بر روی سقف خانه استفاده کرد.
برای راهاندازی اینترنت استارلینک مشترکین باید یک دیش ماهواره به قیمت ۴۳۹ پوند خریداری کنند و ماهانه مبلغ ۸۴ پوند بپردازند. آنها همچنین نیازمند برقراری ارتباط مستقیم بین ماهواره و دیش هستند این بدان معناست که ساختمانهای اطراف، درختان و سایر موانع میتوانند برای این سرویس اینترنتی چالشبرانگیز باشند.
در وبسایت استارلینک نوشته شده است که اگر میتوانستیم ارتباط میان ماهواره و دیش را مشاهده کنیم مانند یک پرتو نور بود که این دو را به یکدیگر وصل میکند و با حرکت ماهواره این پرتو نیز جابهجا میشود. موانعی که در بخشهای پایینتر قرار دارند بیشتر ایجاد مشکل میکنند زیرا ماهوارهها بیشتر در این مناطق مستقر هستند. بهترین راهنمایی که میتوانیم در اختیارتان قرار دهیم این است که “استارلینک” خود را در بالاترین مکان ممکن نصب کنید جایی که بی خطر است و آسمان به طور واضحی مشخص است. استارلینک خاطرنشان کرد: وجود حتی “یک درخت” نیز میتواند باعث ایجاد اختلال در سرویس اینترنت شود.
“استارلینک” اپلیکیشنی نیز برای کاربران فراهم کرده تا موانع موجود را بررسی کنند.
به گفتهی مارک جکسون(Mark Jackson) سردبیر وبسایت ISPreview که به بررسی سرویسهای اینترنت در انگلستان میپردازد، استارلینک که هنوز در مرحلهی آزمایشی بتا قرار دارد و قرار است با ارسال ماهوارههای بیشتر سیستمش را بهبود بخشد برای استفاده در محیطهای شهری طراحی نشده است زیرا ساختمانها میتوانند در آن ایجاد اختلال کنند. اما در مناطق روستایی نیز مشکل بزرگتری وجود دارد و آن درختان هستند. برخی از افراد ممکن است بتوانند آن را روی سقف نصب کنند اگرچه سوالاتی در مورد مقاومت این دیش در برابر وزش باد مطرح میشود و ممکن است نیاز باشد هنگام طوفان آن را از روی سقف بردارید.
وی افزود: تنها زمان مشخص میکند که آیا این مشکلات قابل حل هستند یا خیر. چالش بزرگتر به سوددهی رساندن این سرویس در کنار آسیب نرساندن به علم نجوم است.
با این حال برای بسیاری از مشترکین اینترنت استارلینک گزینهی خوبی در مقابل اینترنت سنتی است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه