به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت پروازهای فضایی جف بزوس به نام “بلواوریجین” قرار است امروز پنج شنبه ۳۱ مارس ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۸:۰۰ به وقت تهران) ۶ نفر را به فضا پرتاب کند.
فضاپیمای نیو شپرد شرکت بلواوریجین قرار است امروز از محل پرتاب این شرکت در غرب تگزاس پرتاب شود. افراد علاقهمند به این پرتاب میتوانند پوشش زنده این برنامه را از سایت بلواوریجین تماشا کنند.
این ماموریت با نام NS-۲۰ شناخته می شود، زیرا بیستمین پرواز فضایی فضاپیمای نیو شپرد خواهد بود. اما این تنها چهارمین پرواز فضایی سرنشین دار بلو اوریجین پس از سه پرواز سرنشین دار نیوشپرد در سال ۲۰۲۱ خواهد بود.
۶ گردشگر امروز توسط این شرکت فضایی به فضا پرتاب خواهند شد و حس بینظیری را تجربه خواهند کرد. نام ۶ گردشگر فضایی این ماموریت عبارت است از: مارتی آلن (Marty Allen)، شارون هگل (Sharon Hagle)، مارک هگل (Marc Hagle)، گری لی (Gary Lai)، جیم کیچن (Jim Kitchen) و جورج نیلد (George Nield).
مارتی آلن تاجر، شارون هگل و مارک هگل زوج فعال در حوزه امور بشردوستانه، جیم کیچن معلم و کارآفرین و جورج نیلد رئیس شرکت” فناوریهای فضای تجاری” Commercial Space Technologies است. نیلد سابقه طولانی در زمینه پروازهای فضایی دارد و قبلا به عنوان معاون اداره حمل و نقل فضایی تجاری اداره هوانوردی فدرال و مدیر دفتر ادغام پرواز برای برنامه شاتل فضایی ناسا فعالیت میکرد.
گری لی، کارمند قدیمی بلواوریجین و طراح اصلی فضاپیمای نیو شپرد نیز همراه این پنج نفر خواهد بود. گری لی جایگزین ستاره برنامه تلویزیونی “پخش زنده شنبه شب” یعنی “پیت دیویدسون” شده است، چرا که پس از به تعویق افتادن تاریخ پرتاب NS-۲۰ از ۲۳ مارس به سه شنبه (۲۹ مارس) دیویدسون از بودن در این پرواز کنارهگیری کرد.
قرار بود این پرتاب سه شنبه انجام شود، اما پیش بینی وزش بادهای شدید در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۳۰ مارس) تاریخ پرواز را به پنج شنبه موکول کرد.
نیو شپرد از یک موشک و یک کپسول تشکیل شده است که هر دو قابل استفاده مجدد هستند. مسافران نیو شپرد در طول هر ماموریت زیر مداری سه تا چهار دقیقه بی وزنی را تجربه میکنند که حدود ۱۱ دقیقه از بلند شدن فضاپیما تا فرود کپسول با کمک چتر نجات به طول خواهد انجامید. هنگامی که این پرتاب انجام شود، یک ماموریت کوتاه خواهد بود. پروازهای گردشگری فضایی “بلو اوریجین” معمولا از زمان پرتاب تا فرود تنها حدود ۱۱ دقیقه طول میکشد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه