افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
گیاهان خوراکی بهاری، خوشمزه و سرشار از ویتامین
30 فروردین 1401 - 11:30
شناسه : 22306

کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان کرمانشاه گفت: سبزیجات بهاری منبعی غنی از پتاسیم، فیبر، املاح و ویتامین‌ها هستند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، گیاهان خوراکی بهاری، خوشمزه و سرشار از ویتامیننیلوفر حیدری گفت: سبزیجات بهاری به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی  و آنتی اکسیدان بالا در پیشگیری از بیماری‌ها و سرطان‌ها موثر هستند.

وی افزود: سبزیجات بهاری به دلیل نداشتن کربوهیدرات، قند و چربی  برای بیمارانی که به دیابت،  فشار خون و چاقی مبتلا هستند بسیار مفید است.

این کارشناس تغذیه به مصرف پایین سبزیجات در سبد غذایی خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: رویش این گیاهان در فصل بهار فرصتی مناسب برای استفاده از این منابع ارزشمند غذایی است.

وی افزود: مصرف این گیاهان برای کودکان بالای ۳ سال  منعی ندارد  و به تغییر ذائقه آن‌ها به سمت غذا‌های مفید  کمک می‌کند.

حیدری گفت: بهترین روش پخت گیاهان بهاری بصورت بخار پز و  آب پز است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷