افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
فصل بهار و احتمال بروز فاویسم با خوردن نوبرانه های باقلا
06 خرداد 1401 - 12:30
شناسه : 23998

فوق تخصص خون و انکولوژی گفت: درباقلا ماده‌ای به نام گلوکز ۶ فسفات وجود دارد و کسانی که فاقد آنزیم لازم برای تبدیل این ماده به اسید هستند دچار فاویسم میشوند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه ، فصل بهار و احتمال بروز فاویسم با خوردن نوبرانه های باقلا دکتر اکرمی نژاد با اشاره به اینکه فاویسم بیماری است که بر اثر کمبود یک نوع آنزیم در بدن رخ می‌دهد گفت: همه ساله در بهار با ورود باقلا  به بازار، بروزفاویسم هم افزایش می‌یابد
وی با اشاره به اینکه افرادی که به مصرف باقلا آلرژی دارند بر اثر مصرف باقلا، بو کردن یا لمس آن، گلبول‌های قرمز خونشان از بین می‌رود افزود: فاویسم یک بیماری ارثی خونی است که با خوردن باقلا در بدن افراد مبتلا ، فعال می‌شود و بیشتردر پسر‌ها بروز می‌کند .
فوق تخصص خون و انکولوژی از خانواده‌ها خواست اگر فرزندانشان به طور ناگهانی دچار تب خفیف، بی حالی، رنگ پریدگی، حالت تهوع و گاهی استفراغ، قرمز یا تیره رنگ شدن ادرار و گاهی درد شکم یا کمر می‌شوند؛ هر چه سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.
بیماران مبتلا به فاویسم، در ظاهر علامتی ندارند، مگر آنکه در تماس با مواد خوراکی مانند باقلا باشند، یا اینکه از کنار مزرعه باقلا عبور کنند
به گفته اکرمی نژاد این علائم معمولا از چند ساعت تا دو روز پس از مصرف باقلا بروز میکند

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷