افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
ظرفیت تولید بوقلمون در کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است
09 تیر 1401 - 12:30
شناسه : 25534

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، ظرفیت تولید بوقلمون در کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال استشهریار قاسمی با بیان اینکه این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای  تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است گفت: ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان فعال اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه است.

قاسمی افزود: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷