اصغر رشنو اظهارکرد: کرمانشاه از دیرباز تاکنون پذیرای زائرین عتبات عالیات بوده و مردم این دیار هم به اهل بیت (ع) ارادت زیادی دارند.
وی از مرز خسروی به عنوان یکی از قدیمیترین مرزها برای تردد زائرین حسینی نام برد و گفت: از آنجایی که این مرز نزدیکترین مرز کشور به عتبات عالیات است، از گذشته تاکنون محل تردد زائرین بوده و در همین راستا هم در اواخر دهه ۷۰ تعدادی هتل در آنجا ساخته شد.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان با بیان اینکه کرمانشاه تنها استانی است که در نزدیکی مرز هتل دارد و بزرگترین پایانه مرزی برای ورود به عتبات عالیات هم در این استان قرار دارد، افزود: با وجود اینکه طی یک دهه گذشته بنا به دلیل مشکلاتی در کشور عراق مرز خسروی بسته بود، اما اکنون هتلهای شهرستان قصرشیرین پس از سالها آماده پذیرایی از زائرین هستند.
وی خاطرنشان کرد: زائرین عتبات عالیات برای ورود به حوزه استان کرمانشاه از ۹ ورودی متصل به استانهای کردستان، لرستان، ایلام و همدان میتوانند اقدام کنند.
رشنو با بیان اینکه حدود ۱۲۰ سرویس بهداشتی و نماز خانه در این ورودیها تعبیه شده، عنوان کرد: کار بهسازی و تجهیز این اماکن انجام شده است.
وی در ادامه از فعالیت ۳۱۷ مورد تاسیسات گردشگری در استان خبرداد و گفت: این تاسیسات با ظرفیت ۴۷۰۰ تخت آماده پذیرایی از زائرین حسینی هستند.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی کرمانشاه بااشاره به برگزاری پویش “کرمانشاه، دروازه کربلا” در استان، اظهارکرد: کرمانشاهیانی که علاقمند به میزبانی از زائرین حسینی در منازلشان باشند، میتوانند در این پویش شرکت کنند.
به گفته این مسئول، تاکنون ۲۰۰ کرمانشاهی در این پویش شرکت کرده اند و در خواست میزبانی از زائرین حسینی را در خانه هایشان داشته اند.
وی در ادامه با بیان اینکه در ورودی شهرهای کرمانشاه هم نیروهایی برای راهنمایی زائرین مستقر خواهند شد، افزود: ۱۷۰ هزار برشور با نقشه راهنما تهیه کرده ایم و در اختیار زائرین قرار میدهیم.
رشنو در پایان تاکید کرد: میراث فرهنگی استان در تلاش است تا با خدمات رسانی مناسب به زائرین حسینی، خاطرهای خوب از سفر به کرمانشاه را برای آنها رقم بزند.
ثبت دیدگاه