فرهاد فقیهی به مناسبت روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی (۲۰ مهر) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود بیش از ۱۱۸ هزار واحد مسکونی روستایی درسطح استان گفت: از این تعداد تاکنون بیش از ۸۵ هزار و ۳۰۰ واحد مقاوم سازی شده است.
وی افزود: این آمار نشان میدهد که در حال حاضر بیش از ۷۲ درصد واحدهای روستایی استان مقاوم هستند.
فقیهی گفت: در حال حاضر شاخص مقاوم سازی واحدهای روستایی استان از میانگین کشوری با حدود ۵۰ درصد بسیار بالاتر است و وضعیت خوبی داریم.
فقیهی در ادامه از برنامه ریزی برای مقاوم سازی سایر واحدهای روستایی استان خبر داد و افزود: دولت از سال گذشته برنامه ۱۰ ساله ای در این زمینه تهیه کرده و قرار است طی این ۱۰ سال تمامی واحدهای روستایی غیرمقاوم کشور مقاوم سازی شوند.
وی افزود: در استان هم این طرح از سال گذشته به اجرا درآمده و سهمیه مقاوم سازی روستایی استان سالانه حدود سه هزار واحد است.
وی افزود: در سال جاری با توجه به سهمیه سه هزار واحدی که داریم، تاکنون برای حدود ۲۵۰۰ متقاضی تشکیل پرونده شده تا در صورت معرفی بانک عامل جهت پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی، مقاوم سازی این واحدها نیز انجام گیرد.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: عمده واحدهای روستایی غیرمقاوم استان مربوط به شهرستان کرمانشاه و شهرستان های شرقی استان است.
فقیهی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی هرچه سریعتر واحدهای روستایی، گفت: زلزله سال ۱۳۹۶ و خساراتی که به بار آورد نشان داد که چه میزان مقاوم سازی در کاهش تلفات و خسارات حاصل از این بلای طبیعی موثر می باشد و خوشبختانه از همین سال، استقبال روستاییان برای مقاوم سازی واحدهایشان افزایش یافته است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه