کمال ویسی مدیر شبکه بهداشت و درمان جوانرود گفت : شهروندان به انتشار شایعاتی مبنی بر مسمومیت آب شرب شهر جوانرود، نگران شدهاند.
وی با تکذیب آلودگی آب شرب شهرستان جوانرود، ادامه داد: بازدیدهای از منابع و مخازن آب شهر و انجام کلرسنجی، کدورتسنجی و نمونهبرداری در راستای انجام آزمایش میکروبی توسط همکاران بهداشت و درمان و اداره آب و فاضلاب انجام شده و هیچگونه مشکلی مشاهده نشده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان جوانرود خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ موردی ناشی از مسمومیت با آب شرب از بیمارستان شهرستان و مراکز درمانی گزارش نشده است.
وی در پایان از همشهریان خواست، به شایعات هیچگونه توجهی نداشته باشند.
شناسایی ۲۸۸ حلقه چاه غیرمجاز آب در سرپل ذهاب
فرماندار سرپلذهاب از شناسایی ۲۸۸ حلقه چاه غیرمجاز آب در این شهرستان خبر داد و گفت: این چاههای غیرمجاز زنگخطری برای سفرههای زیرزمینی و تامین آب شرب این شهرستان است.
صدرالله بابلی افزود: در این شهرستان یک هزار و ۲۸۶ چاه آب وجود دارد که ۹۸۸ چاه مجاز و ۲۸۸ چاه غیرمجاز است.
وی اظهار داشت: راهکارهای درست استفاده و مدیریت صحیح از منابع آب باید عملیاتی و اجرا شود و لازمه آن استفاده عادلانه و پایدار، حفاظت و بهره برداری اصولی از این نعمت خدادادی است.
فرماندار سرپلذهاب گفت: در این جلسه تاکید شد کارشناسان منابع طبیعی، طرحهای آبخیزداری که در سطح منطقه اجرا میشود را مطالعه کنند و اعتباراتی نیز به منظور جلوگیری از هدر رفت آبهای فصلی اتخاذ نمایند.
بابلی افزود: آموزش و آگاه سازی افراد جامعه به ویژه کشاورزان در امر بهره برداری و حفاظت از منابع آبهای زیرزمینی در جلوگیری از مصرف بی رویه آب بسیار موثر است.
وی با تاکید بر اینکه آب منطقهای نسبت به حفاری چاههای غیرمجاز اخطاریه لازم را صادر کند، گفت: طبق ضوابط و مجوز لازم این چاهها باید ساماندهی و مسدود شوند، همچنین جهاد کشاورزی نیز از افراد غیربومی برای کشت محصول در منطقه جلوگیری بعمل آورند.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب اضافه کرد: نصب دستگاه هوشمند بر چاههای برقی موجب جلوگیری از هدررفت آب و استفاده دقیق میشود از این رو باید در این رابطه نظارت کافی صورت گیرد.
بابلی اظهار داشت: ابلاغ الگوی کشت، برنامه توسعهای برای کشاورزان خواهد بود که به سمت و سوی کشتهایی روند که آب کمتری نیاز دارند و این امر به طور قطع باعث ایجاد اشتغال و افزایش درآمد موثر میشود .
ثبت دیدگاه