حدیث قیاسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بی توجهیها به جودو بانوان در کرمانشاه، اظهار کرد: اسفند سال ۱۳۹۸ به عنوان نایب رئیس وارد هیات جودو استان شدم تا جودو بانوان کرمانشاه که از چندسال پیش تعطیل شده بود را دوباره فعال کنم.
وی ادامه داد: هرچند همزمان با ورودم به این هیات بیماری کرونا هم شیوع پیدا کرد و تا حدود دوال امکان فعالیت را از ما گرفت، اما با فروکش شدن بیماری، تلاش برای فعالسازی جودو بانوان را آغاز کردم.
نایب رئیس جودو بانوان استان تصریح کرد: متاسفانه اساتید اصلی جودو بانوان در کرمانشاه همگی از این رشته کناره گیری کرده بودند، اما شاگردان ارشدی داشتند که می توانستند به عنوان مربی به ما کمک کنند.
وی ادامه داد: شماره تماس حدود شش، هفت نفر از این مربیان را با کمک دبیر سابق هیات پیدا کردیم و به تک تک آنها زنگ زدم تا با ما همکاری داشته باشند، اما در کمال تعجب همگی آنها از این کار امتناع کردند و به من هم توصیه کردند که تلاش بیهوده نکنم، چرا که معتقد بودند برخی ها جلوی رشد و پیشرفت این بخش را می گیرند و به هر قیمتی جلوی پایم سنگ اندازی خواهند کرد.
قیاسی با بیان اینکه با بی توجهی نسبت به صحبت این مربیان در تلاش برای فعال سازی دوباره جودو بانوان بوده، افزود: امیدوار بودم بتوانم تحولی را در این بخش بوجود بیاورم و حالا که از مربیان سابق کسی حاضر به همکاری نبود، برای همین به سراغ دانشجویان فعال رشته تربیت بدنی که از شاگردان خودم در دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی بودند رفتم، همچنین از شاگردان رزمی که سابقا داشتم، کمک گرفتم تا بتوانم بصورت فشرده طی مدت دو تا سه ماه به آنها آموزش های لازم را بدهم و هرکدام به عنوان مربی فعالیت خود را آغاز کنند.
وی یادآورشد: متاسفانه آن زمان تفرقه و دودستگی زیادی در هیات بود و همین مسئله باعث شده بود تا بخش مردان هم چندان پیشرفتی نداشته باشد و کمیته های مختلف آن کاملا منفعل بودند، بنابراین تصمیم گرفتم تا در بخش بانوان کمیته های مختلف را فعال کنم و از تعدادی از شاگردان رزمی کارم که بسیار توانمند بودند کمک گرفتم، اما سنگ اندازی های مسئولین هیات آغاز شد و بگونه ای با روح و روان شاگردانم بازی کردند که کاملا سرخورده شده و از ادامه راه منصرف شدند.
نایب رئیس هیات جودو بانوان کرمانشاه اضافه کرد: مسئولین هیات دلیل اصلی مخالفت خود را با فعالیت این رزمی کاران به عنوان مسئولین کمیته ها رشته تحصیلی آنها می دانستند که مرتبط با ورزش نبود، درحالیکه هرکدام از آنها بسیار با استعداد و توانمند بودند و نکته جالب ماجرا این بود که هیچکدام از مسئولین هیات هم رشته تحصیلی مرتبط با ورزش را نداشتند که نشان می داد تنها قصد سنگ اندازی داشتند.
وی ادامه داد: با وجود همه سنگ اندازی ها، از تلاش دست نکشیدم و سعی در ارائه آموزش جودو به تعدادی از علاقمندان به این رشته را داشتم، بنابراین در مجموعه ورزشی امام(ره) که سالن اصلی جودو در آنجا قرار دارد، یک تایم را راه اندازی کردم و جلسه اول بدون مشکل تمرینات را ادامه دادیم.
وی ادامه داد: متاسفانه در جلسه دوم زمانی که به سالن مراجعه کردیم، نگهبانی مانع از حضورمان در سالن شد و اعلام کرد که باید با مسئولین هیات هماهنگ کنم، اما مسئولین هیات پاسخی ندادند و در نهایت هم گفتند که به سالن دیگر جودو بروید که همین داستان هم دوباره آنجا تکرار شد.
قیاسی ادامه داد: کش و قوس ها برای گرفتن یک تایم در سالن های جودو حدود دو ماهی به طول انجامید و زمانی که دیگر ناامید شدم تصمیم گرفتم تا پارکینگ منزل شخصی خودم که سابقا هم یک باشگاه کوچک بود را دوباره راه اندازی کنم، برای همین بهسازی و رنگ آمیزی پارکینگ را انجام دادم، اما برای اینکه بتوانیم تمرینات را در این فضا انجام دهیم نیاز به تاتامی جودو داشتیم که خرید آن باتوجه به پول زیادی که می خواست برایم مقدور نبود. باتوجه به اینکه تاتامی جودو بیکار در انبار هیات موجود بود، از آنها خواستم تا بصورت امانت و با اجاره ماهیانه آن را در اختیارم قرار دهند که آنها هم موافقت کردند و گفتند “باشگاهت را راه اندازی کن، تخته جودو می دهیم”، ولی دو ماه تمام بهانه پشت بهانه آوردند.
وی افزود: متاسفانه وقتی فضا و بستر برای تمرین شاگردانم مهیا نشد، همگی آنها به مرور سرد شدند و کنار کشیدند.
نایب رئیس هیات جودو کرمانشاه با بیان اینکه این سنگ اندازی ها تنها به این دلیل بود که مسئولین هیات نمی خواستند بخش بانوان از بخش مردان که کاملا منفعل بود پیش بیافتد، گفت: نوع برخورد مسئولین هیات و سنگ اندازی هایی که پیش پای فعالیت بخش بانوان داشتند باعث شد پس از چندسال حقانیت صحبت مربیان سابق این رشته برایم روشن شود، بنابراین به هیات اعلام کردم که دیگر حاضر به ادامه همکاری با جودو استان نیستم.
وی ادامه داد: البته این مانع تراشی ها و سنگ اندازی فقط مربوط به کرمانشاه نیست، بلکه به شکل دیگری در سطح فدراسیون هم وجود دارد.
قیاسی اضافه کرد: باتوجه به اینکه طی سالهای گذشته جودو بانوان در کرمانشاه غیرفعال بوده، برای همین مربیان تنها دو استان تیم های ملی را در اختیار گرفته اند و اجازه راهیابی بانوان جودوکار دیگر استانها مانند کرمانشاه را در تیم ملی نمیدهند.
وی که سال گذشته مدتی را به عنوان مربی مدعو در اردوی تیم ملی حضور داشت، مدعی شد: در این اردو ۱۵ دعوت شده از استان های مختلف بودند، اما مربیان به جودوکارانی که نمی خواستند به تیم ملی راه پیدا کنند، تمریناتی می دادند تا مصدوم شوند، بگونه ای که راحیل مرادی دختر سنگین وزن کرمانشاهی به دلیل همین مصدومیت از اردوی تیم ملی خط خورد.
قیاسی ادامه داد: باتوجه به اینکه تحصیلکرده فیزیولوژی ورزشی هستم، می دانستم تمریناتی که به برخی از جودوکاران می دهند، مناسب آنها نیست و از ۱۵ دعوت شده، ۹ نفر آنها مصدوم شدند، برای همین به آنها اعتراض کردم که همین اعتراض باعث شد تا دردسرها و حواشی برایم درست کنند و قبل از پایان اردو مرا خط زدند.
ایسنا آمادگی دارد نظر دیگر مسئولین هیات جودو استان را نیز منتشر کند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه