به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، «LEDA ۴۸۰۶۲» کهکشانی کم نور، پراکنده و بیشکل در سمت راست تصویر است که یک همسایه واضحتر عدسی شکل بزرگ در سمت چپ آن دیده میشود. این کهکشان قرصمانند «UGC ۸۶۰۳» نام دارد. در پس زمینه تعداد انگشت شماری از ستارههای پیشزمینه به خوبی میدرخشند.
هابل به تازگی مدتی را صرف مطالعه همسایگان کهکشانی ما کرده است. «LEDA ۴۸۰۶۲» تنها حدود ۳۰ میلیون سال نوری از کهکشان راه شیری فاصله دارد و بنابراین در کمپین رصدی «Every Known Nearby Galaxy» گنجانده شده است.
هدف از این کمپین، رصد هر کهکشان شناخته شدهای در فاصله حدود ۳۳ میلیون سال نوری از کهکشان راه شیری بوده است. اخترشناسان با شناخت همسایگان کهکشانی خود میتوانند تعیین کنند که چه نوع ستارههایی در کهکشانهای مختلف زندگی میکنند و همچنین ساختار محلی کیهان را ترسیم کنند.
هابل یکی از قویترین تلسکوپهای جهان است و در سه دهه مشاهدات فضا، نگاه ما را به جهان تغییر داده است. این تلسکوپ یکی از مهمترین ماموریتهای کیهانی ناسا تاکنون بوده که به مدت ۳۱ سال در حال فعالیت است و ناسا امیدوار است سالهای بیشتری نیز فعالیت کند.
موشک فضایی دیسکاوری در آوریل سال ۱۹۹۰ هابل را به فضا برد. این تلسکوپ سیارات فراخورشیدی، کهکشانهای دور و ماده تاریک را مورد مطالعه قرار داد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه