به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، نخستین گام گرفتن یک عکس از آزمایش با دوربین گوشی هوشمند است. در گام بعدی برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی به راحتی و با تجزیه و تحلیل تصویر میتواند نتیجه مثبت یا منفی آزمایش را تشخیص دهد. از آنجا که تفسیر این آزمایشات دشوار است، این فناوری میتواند در بهبود دقت افراد در تفسیر این گونه آزمایشات در مناطق کم برخوردار کمک کند.
سالانه ۱۰۰ میلیون آزمایش HIV انجام میشود. با توجه به اهمیت درمان به موقع و نظارت بر تعداد زیادی از افراد تحت آزمایش، دقت آزمایش بسیار مهم است. فناوری جریان جانبی برای انجام آزمایش HIV در جهان و به طور فزایندهای در مناطق فقیرنشین جهان در حال استفاده است. از مزایای استفاده از این روش میتوان به مشاهده سریع نتایج، سهولت استفاده، جلوگیری از انجام آزمایشهای گران قیمت و دست و پا گیر اشاره کرد.
آزمایشات جریان جانبی معمولاً یک نتیجه بصری مانند تغییر رنگ ایجاد میکنند. از نظر تئوری این موضوع تفسیر آزمایش را آسان میکند، با این حال، افراد کم بینا یا دارای اختلال کور رنگی ممکن است در تفسیر درست آزمایش با مشکل مواجه شوند.
هدف از توسعه فناوری اخیر این است که کار را برای کاربران راحتتر کند و بنابراین به افراد این امکان را میدهد تا با استفاده از تلفن هوشمند به راحتی از آزمایش خود عکس بگیرند. سپس برنامه مجهز به هوش مصنوعی به سرعت نتیجه را نشان میدهد.
این فناوری مبتنی بر الگوریتم یادگیری ماشین است که با استفاده از ۱۱ هزار تصویر حاصل از آزمایشات جریان جانبی گرفته شده در این زمینه، آموزش دیده است. در آزمایشی که اخیراً انجام شد، محققان دقت برنامه خود را با آزمایشهایی که توسط انسان تحلیل شدند، مقایسه کردند. به طرز شگفت انگیزی، این برنامه پیروز این رقابت شد و دقت آن در مقایسه با ارزیابی انسانی با دقت ۹۲.۱ درصد، ۹۸.۹ درصد بود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه