افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
تلاش برای تبدیل مقالات و مباحث علمی به محصولی سالم برای استفاده همه افراد جامعه
13 اردیبهشت 1402 - 0:39
شناسه : 37255

رییس دانشکده علوم تغذیه و صتایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : تغذیه دانش بنیان با حمایت صنعت استان راه را برای تولید محصولات غذایی فراسودمند هموار کرده است.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه،تلاش برای تبدیل مقالات و مباحث علمی به محصولی سالم برای استفاده همه افراد جامعه صادقی رییس دانشکده علوم تغذیه و صتایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت :  این رویکرد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان کرمانشاه برای دستیابی به محصولات غذایی فراسودمند در سال‌های اخیر است.
صادقی گفت : تغذیه دانش بنیان، به کمک صنعت طرح‌هایی را برای تولید در استان در سطح ملی آماده کرده که ۵ محصول آن صنعتی شد.
رشیدی کارشناس تغذیه هم گفت : افزایش جمعیت و دغدغه تامین غذای سالم موجب شده دانشمندان علوم تغذیه کشاورزی و ژنتیک به تولید غذا‌های فراسودمند روی آورند.
مواد غذایی که علاوه بر ویژگی‌های اولیه تغذیه‌ای با کاهش ترکیبات مضرمانند قند نمک چربی و برخی ویتامین هاو ریز مغذی را هم داشته باشد.
توجه به فناوری در کنار آموزش و پژوهش باعث شده تولید محصولات فراسودمند از سال ۹۳ در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه با جدیت دنبال شود.
تغذیه دانش بنیان با حمایت صنعت استان راه را برای تولید محصولات غذایی فراسودمند هموار کرده است.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان در کنار آموزش و پژوهش به فناوری هم توجه می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷