به گزارش افق کرمانشاه، صادقی رییس دانشکده علوم تغذیه و صتایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : این رویکرد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان کرمانشاه برای دستیابی به محصولات غذایی فراسودمند در سالهای اخیر است.
صادقی گفت : تغذیه دانش بنیان، به کمک صنعت طرحهایی را برای تولید در استان در سطح ملی آماده کرده که ۵ محصول آن صنعتی شد.
رشیدی کارشناس تغذیه هم گفت : افزایش جمعیت و دغدغه تامین غذای سالم موجب شده دانشمندان علوم تغذیه کشاورزی و ژنتیک به تولید غذاهای فراسودمند روی آورند.
مواد غذایی که علاوه بر ویژگیهای اولیه تغذیهای با کاهش ترکیبات مضرمانند قند نمک چربی و برخی ویتامین هاو ریز مغذی را هم داشته باشد.
توجه به فناوری در کنار آموزش و پژوهش باعث شده تولید محصولات فراسودمند از سال ۹۳ در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه با جدیت دنبال شود.
تغذیه دانش بنیان با حمایت صنعت استان راه را برای تولید محصولات غذایی فراسودمند هموار کرده است.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان در کنار آموزش و پژوهش به فناوری هم توجه میشود.
صفحه اصلی » گروه » اخبار مهم روز کرمانشاه
رییس دانشکده علوم تغذیه و صتایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : تغذیه دانش بنیان با حمایت صنعت استان راه را برای تولید محصولات غذایی فراسودمند هموار کرده است.
ثبت دیدگاه