عبدالله مرادی، امروز (۲۶ تیر) در پنجمین دوره آموزشی منطقهای ستاد انتخابات کشور که با حضور فرمانداران استان های کرمانشاه، لرستان، همدان، کردستان و ایلام به میزبانی کرمانشاه برگزار شد، از انتخابات به عنوان یکی از مهمترین کارویژه های نظام جمهوری اسلامی یاد کرد و افزود: این مهم یکی از ارکان اصلی نظام و از یادگاران با ارزش امام راحل است.
وی افزود: با انتخابات مردم سالاری دینی آغاز میشود و جمهوری اسلامی معنا پیدا می کند.
انتخابات فرصتی برای ساخت افق های آینده کشور است
مرادی از جمهوری اسلامی به عنوان یک کل واحد یاد کرد و افزود: این دو کلمه دو مفهوم جدا از هم نیستند و یک کل واحد هستند که یکی بدون دیگری معنایی ندارد.
وی افزود: در حقیقت جمهوری اسلامی مسیری است که مردم محوری را در طول خدا محوری معنا می بخشد و برای همین حتی در دشوارترین شرایط جنگ تحمیلی هم نظام جمهوری اسلامی از برگزاری انتخابات غافل نشده و آن را به بهترین نحو ممکن برگزار کرده است.
مرادی گفت: بر همین اساس امروز هم تلاش ما این است که انتخابات پیش رو به نحو شایسته ای برگزار شود و معتقدیم این انتخابات محلی برای رقابتهای سیاسی نیست و نباید باشد و تلاش ما این است که نگاه به انتخابات یک نوع تمرین برای مشارکت، همبستگی اجتماعی و داشتن دغدغه های اجتماعی مشترک باشد.
وی افزود: انتخابات فراتر از رقابت سیاسی، فرصتی است برای ساخت افق های آینده کشور و این چیزی است که دشمن آن را نمی خواهد و برای همین درتلاش است به هر نحو ممکن مانع از برگزاری انتخابات پرشور شود.
این مسئول تاکید کرد: در این شرایط وظیفه همه ما این است که تبیین درستی از انتخابات در جامعه داشته باشیم و به مردم بگوییم که انتخابات هم حق است و هم تکلیف.
وی افزود: انتخابات حق است چون حق تعیین سرنوشت را به ما می دهد و از طرفی هم با نگاه شرعی و هم با نگاه اجتماعی یک تکلیف محسوب می شود، چرا که یک هنجار اجتماعی است و همه باید برای ترویج آن پای کار بیاییم.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: دشمنان در طول چهل و چندسالی که از عمر انقلاب می گذرد همواره در تلاش هستند تا در واقعیت سیاسی کشور دو گفتمان متعارض تحریم و رفراندوم را مطرح کنند و خوشبختانه مردم با بصیرت چهل و چند سال است که با حضور پرشور در پای صندوق های رای آنها را ناکام گذاشته اند.
مرادی گفت: در برابر این توطئه دشمنان ما باید به تبیین اهمیت رای و اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی در پیشرفت کشور پرداخته و مردم را نسبت به اهمیت حضور در پای صندوق های رای آگاه کنیم.
دولت سیزدهم از تمام “دوگانه های ساختگی سیاسی” عبور کرد/ “میدان و دیپلماسی” در کنار هم معنا دارد
وی در ادامه گفتمان دولت در همه زمینه ها از جمله انتخابات را “تقوای سیاسی” عنوان و تصریح کرد: نتیجه این گفتمان آرامش سیاسی در کشور و همدلی میان قوای سه گانه است.
وی افزود: بارها در دولت های گذشته شاهد دعواهای سیاسی و عملیات های روانی، درگیری، اغتشاش و حاشیه بودیم و ذهن مردم و رسانه ها تا مدت ها درگیر حاشیه میشد، اما در این دولت یکی از اولویت ها دوری از همین مسائل حاشیه ای و تمرکز بر خدمت به مردم است.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: همین گفتمان و رویکرد “تقوای سیاسی” موجب شده تا دولت سیزدهم از دوگانه های ساختگی سیاسی که در دولت های گذشته بارها شاهد آن بودیم عبور کند، دوگانه هایی مثل “میدان و دیپلماسی”، “جهادی و نخبگانی”، “عدالت و پیشرفت” و …
مرادی افزود: این دوگانه ها ساختگی و جهت بهره برداری های سیاسی تولیدشده و دولت سیزدهم با موفقیت از همه آنها عبور کرده است، بطور مثال معتقدیم میدان و دیپلماسی در کنار هم معنا دارند و مقاومت در میدان آثار مثبتش در قدرت دیپلماسی نمایان می شود.
وی تصریح کرد: عده ای که مدعی بودند زبان دنیا را بلدند، نمی دانستند که زبان دنیا یعنی قرار دادن میدان در کنار دیپلماسی و اگر مقاومت در میدان نباشد، قدرتی هم در دیپلماسی نخواهد بود.
مرادی گفت: دوگانه دیگری که در دولت کنار زده شد دوگانه ” جهادی و نخبگانی” بود و ما معتقدیم یک مدیر می تواند هم در میدان جهادی عمل کرده و هم پشت میز نخبگانی عمل کند و این دو در تقابل با هم نیستند.
این مسئول گفت: تمرکز دولت سیزدهم در حال حاضر این است که با ایجاد آرامش سیاسی در کشور، توان خود را بر رفع ناطرازی های به جا مانده از گذشته متمرکز کند و بتواند گوشه ای از برنامه ها و تصمیمات انباشت شده و به جا مانده از گذشته را به سرانجام برساند.
۴ گانه مدنظر رهبری اولویت ما در انتخابات است/ فرمانداران آرامش سیاسی را در انتخابات برقرار کنند
مدیرکل سیاسی وزارت کشور درادامه با اشاره به انتخابات پیش رو در اسفندماه امسال گفت: ما مجری برگزاری انتخابات هستیم و تمام تلاش ما این است که دراین دوره نیز همانند دوره های گذشته چهارگانه مد نظر مقام معظم رهبری یعنی مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت را تامین کرده و انتخاباتی شایسته و درخور شان جمهوری اسلامی برگزار کنیم.
وی افزود: فرمانداران پیشانی دولت در شهرستان ها هستند و انتظار داریم از گفتمان دولت که همان “تقوای سیاسی” و ایجاد آرامش سیاسی است تبعیت کرده و تلاش کنند هیجانات سیاسی را کنترل کرده و آرامش را در فضای شهرستانها حاکم کنند.
وی تصریح کرد: فرمانداران باید به طور جد از ورود به دسته بندی های سیاسی خودداری کرده و از بروز مسائل آسیب زا و تخریب کننده اعتماد عمومی و امید مردم اجتناب کنند.
وی بر تبیین اهمیت انتخابات تاکید کرد و افزود: در این زمینه فرمانداران می توانند این مسئله را در سطح شهرستان تبیین کرده و انتظار داریم صادقانه و همدلانه با مردم گفت و گو کنند.
رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم مشکلات و سختی ها را می بینند، اما قطعا تلاش و خدمت را هم می بینند و متوجه می شوند چه کسانی با دلسوزی در پی خدمت به آنها هستند، بنابراین از فرمانداران می خواهیم صادقانه با مردم گفت و گو کرده و تمام ضعف ها وخدمات و کارهای صورت گرفته را با آنها در میان بگذارند.
مرادی افزود: همچنین انتظار داریم کمپین هایی برای حل مسئله در شهرستان ها راه اندازی شود و از نخبگان بخواهید راهکار ارائه کرده و فرصت تبادل و گفت و گو در مجموعه های سیاسی را در شهرستان فراهم کنید.
وی بر ارتباط موثر با رسانه ها هم تاکید کرد و افزود: فرمانداران باید از طریق رسانه ها خدمات و زحمات صورت گرفته را در معرض دید عموم قرار داده و اطلاع رسانی کنند و رسانه می توانند در زمینه جهاد تبیین بسیار کارآمد باشند.
مرادی در پایان تاکید کرد: فرمانداران به عنوان مجری انتخابات، هیچ تعهدی به گروه های سیاسی نداشته و تعهد آنها باید به صندوق رای و قانون باشد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه