حسین بیات در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از چند سال قبل دیگر اجازه تمدید جواز کسب این واحدها و یا صدور مجوز برای واحدهای جدید داده نمیشود، افزود: با وجود این شرایط این واحدها همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند و روز به روز نیز به تعداد آنها اضافه میشود.
وی از فعالیت نزدیک به ۵۰۰ واحد صنفی عرصه تاناکورا در کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: هر روز در شهرکهای مختلف کرمانشاه تعداد دیگری از این واحدها مثل قارچ سبز میشوند.
رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه از پیامدهای بلاتکلیفی این واحدها یاد کرد و ادامه داد: مهمترین پیامد عدم امکان نظارت بر این واحدها به لحاظ رعایت موازین بهداشتی، قیمت و سایر تخلفات است. از سوی دیگر تعداد این واحدهای صنفی نیز قابل توجه است و اتحادیه از حق عضویت سالانه آنها بیبهره میماند.
بیات با تاکید بر اینکه خود واحدهای صنفی عرضه تاناکورا نیز تمایلی به تغییر فعالیت و یا فروش لباس نو ندارند، تاکید کرد: اتحادیه نیز هیچ اهرمی برای ساماندهی این واحدها در اختیار ندارد.
وی خاطرنشان کرد: این واحدها هم بلحاظ بهداشت کالایی که عرضه میکنند از سوی وزارت بهداشت مورد تایید نیستند و هم به دلیل عرضه کالای قاچاق فعالیت آنها تخلف است، اما هیچ دستگاهی نیز وارد عمل نمیشود تا تکلیف آنها را روشن کند.
رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه معتقد است، باید با تعریف کردن یک ساختار مشخص فعالیت این واحدها را قانونمند کرد تا حداقل امکان نظارت بر کار آنها وجود داشته باشد و ساز و کاری برای جواز کسب آنها تعیین شود.
وی تاکید کرد: لازم است با هماهنگی بین دستگاههای مختلف خصوصا وزارت صنعت، معدن و تجارت(بخش تمدید جواز کسب)، وزارت بهداشت( موضوع سلامت البسه دست دوم) و با همراهی سایر بخش ها از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و… فکری به حال تعیین تکلیف این واحدها بشود.
بیات با بیان اینکه این مشکل در سراسر کشور برای واحدهای صنفی تاناکورا وجود دارد، یادآور شد: استانهای مرزی مانند کرمانشاه بیشتر با فعالیت این واحدها مواجهند.
وی اضافه کرد: هم اکنون در نقاط مختلف شهر کرمانشاه از جمله پاساژ ولیعصر، میدان آزادی، مسکن، تعاون و سایر شهرکها با فعالیت واحدهای تاناکورا مواجهیم و هیچ نظارتی هم نمیتوان بر آنها اعمال کرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه