سردار “محمدعلی نوری نژاد” در قرارگاه مبارزه با سرقت انتظامی استان کرمانشاه اظهارکرد: موضوع مقابله و پیشگیری از سرقت یکی از اولویت های اصلی پلیس است و فرمانده فراجا نیز با تشکیل قرارگاهی به صورت جدی بر مقابله با این پدیده تاکید دارند.
وی افزود: به دنبال افزایشی شدن روند سرقت در کشور و از آن جایی که مطالبه جمع زیادی از مردم نیز برخورد با این پدیده بود، با دستور سردار رادان فرمانده فراجا قرارگاه مبارزه با سرقت شکل گرفت و خوشبختانه تاکنون نیز نتایج خوبی حاصل شده است.
نوری نژاد با بیان اینکه در مسئله ایجاد امنیت عمومی، پلیس رکن استوار نظام بوده و در صف مقدم مقابله با سرقت قرار دارد، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در سالیان اخیر بسیار روی مقابله با این پدیده تاکید داشته اند، از این رو پلیس وظیفه خود می داند به عنوان یکی از دستگاه هایی که در این حوزه مسئولیت دارد، با همه توان در راستای اجرای منویات معظم له تلاش کند.
برخورد با سرقت و بازگشت اموال مسروقه خواسته رهبر معظم انقلاب
فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با اشاره به خواسته رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه باید تلاش کرد تا حتی یک سرقت کشف نشده نیز نداشته باشیم، گفت: برخورد با سرقت و بازگشت فوری اموال مسروقه به صاحبان آنها، مطالبه رهبری است که پلیس همه توان خود را برای اجرایی کردن آن به کار گرفته است.
وی ادامه داد: مبارزه با پدیده سرقت و عمل به منویات مقام معظم رهبری به قدری برای سردار رادان فرمانده کل انتظامی دارای اهمیت است که ایشان همه اختیارات خود را به قرارگاه مبارزه با سرقت تفویض و عنوان کردند برای برخورد و مقابله و همچنین پیشگیری از سرقت هر کاری که لازم است؛ انجام گیرد.
نوری نژاد در ادامه خواستار تقویت گشت های پلیس شد و گفت: برای اجرای هرچه بهتر ماموریت های محوله از ظرفیت یگان ویژه و یگان امداد نیز در بحث مقابله با سرقت استفاده خواهیم کرد.
این مقام عالی رتبه انتظامی گفت: هم افزایی یگان های مختلف انتظامی در اجرای ماموریت های مقابله با سرقت و حضور مستمر در مناطق از پیش شناسایی شده که وقوع سرقتها بیشتر است، حتما باید رعایت شود.
لزوم جمع آوری معتادان متجاهر
وی در عین حال جمع آوری معتادان متجاهر را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: وجود این افراد در سطح شهر و جامعه قطعا در افزایش سرقت ها، خصوصا سرقت های خرد بی تاثیر نیست و حتما باید برنامه ای برای جمع آوری آنها وجود داشته باشد.
نوری نژاد با بیان اینکه تعداد زیادی از سارقان سابقه بیش از ۱۲ فقره محکومیت را در پرونده خود دارند، تصریح کرد: می طلبد دستگاه قضایی همراهی بیشتری با مجموعه انتظامی داشته باشد و تا جایی که امکان دارد محکومیت بیشتری برای این افراد در نظر بگیرد.
فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی تصریح کرد: در کنار کارهای مقابله ای باید به موضوع آموزش شهروندان و آگاه سازی آن ها نیز توجه کنیم، چرا که بدون شک ارائه این آموزش ها و هوشیاری بیشتر مردم می تواند جلوی بسیاری از سرقت ها را بگیرد.
وی گفت: اگر مردم به توصیه های پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت عمل کنند و آن ها را بکار گیرند، قطعا شاهد وضعیت بهتری خواهیم بود و سرقت ها کاهش خواهد یافت.
سرقت احساس امنیت را از بین می برد
نوری نژاد با بیان اینکه سرقت احساس امنیت را از بین می برد، تصریح کرد: در همین راستا معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا باید اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با این پدیده، کشفیات و دستگیری های صورت گرفته و همچنین اموال کشف شده را به خوبی اطلاع رسانی کند تا عموم مردم از آن مطلع شوند.
این مقام عالی رتبه نظامی در بخش پایانی سخنان خود، از تلاش های سردار حاجیان فرمانده و مسئولان انتظامی استان کرمانشاه در بحث مقابله با سرقت قدردانی کرد و گفت: در این استان کارهای خوبی از جمله داشتن برنامه برای اجرای ماموریت ها و اجرای طرح هر کلانتری یک شهر صورت گرفته که می تواند الگویی برای دیگر استان ها باشد.
وی گفت: باید بدانیم امروز مطالبه جدی مردم کرمانشاه از خادمان خود در مجموعه انتظامی برخورد قاطعانه با افراد سارق، مالخر و دیگر مجرمانی است که امنیت شهر و جامعه را هدف گرفته اند، بنابراین باید با طرح و برنامه اقدامات لازم برای مقابله با این افراد در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه