الهام اکبری رئیس هیات گلف استان کرمانشاه امروز(۱۶ مهر) در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به اهمیت برگزاری این رویداد ورزشی، اظهارکرد: یکی از اهداف اصلی برگزاری جشنواره خانوادگی گلف، آشنایی خانواده های کرمانشاهی با این رشته جذاب ورزشی است.
وی افزود: در این جشنواره، آموزش چهار رشته گلف، مینی گلف، وودبال و بهکاپ را به شرکت کنندگان داشتیم.
رئیس هیات گلف استان کرمانشاه با بیان اینکه والدین به همراه فرزندانشان استقبال خوبی از این جشنواره داشتند، گفت: حدود ۵۰۰ نفر در جشنواره خانوادگی گلف کرمانشاه در زمین چمن شماره دو مجموعه ورزشی آزادی شرکت کردند.
وی شعار این جشنواره را “گلف، ورزشی برای همه سنین” عنوان کرد و افزود: خوشبختانه کودکان حاضر در این جشنواره به همراه والدین خود با شور و اشتیاق خاصی این رشته را آموزش دیدند.
اکبری ارتقاء روحیه اجتماعی، افزایش نشاط اجتماعی، شادابی کودکان در کنار خانواده هایشان و توجه به ورزش در بین خانواده ها را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
وی در ادامه به رویکردهای هیات گلف استان در بُعد همگانی و بُعد قهرمانی این رشته اشاره کرد و گفت: در بُعد همگانی در تلاشیم تا بتوانیم خانوادههای بیشتری را با این رشته آشنا کنیم و در این راه تجهیزات و آموزش رایگان را هم به آنها می دهیم.
رئیس هیات گلف استان تصریح کرد: در بُعد قهرمانی و حرفه ای هم از چندسال پیش برنامه ریزیهای مدونی را داشتهایم که امسال تنها گوشه ای از نتایج این برنامه ریزی ها را با درخشش ورزشکارانمان در مسابقات مختلف دیدیم.
وی ادامه داد: طی روزهای گذشته تیم بهکاپ بانوان کرمانشاه در مسابقات قهرمانی کشور توانست در جایگاه اول قرار گیرد که افتخاری برای گلف استان بود.
اکبری به قهرمانی بانوان وودبال کرمانشاه در مسابقات قهرمانی کشور هم اشاره و اضافه کرد: همچنین حدود دو هفته پیش در مسابقات المپیاد استعدادهای برتر گلف کشور، ماهان فرامرزی از کرمانشاه به عنوان پدیده این مسابقات معرفی و در مراسم اختتامیه از او تجلیل شد.
تا کی باید خانه به دوش باشیم؟
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: کسب عناوین درخشان ورزشکاران گلف کرمانشاه در مسابقات مختلف کشوری در حالی است که هیچ زمینی برای تمرین نداریم و باید مدام از این زمین اجاره ای به آن زمین اجاره ای و گاهی حتی به پارک ها برویم و تمرین کنیم.
رئیس هیات گلف کرمانشاه با طرح این سوال که خانه به دوشی ورزشکاران گلف باید تا کی ادامه داشته باشد، ادامه داد: چندسال پیش بود که پروژه آکادمی گلف کرمانشاه باتوجه به پتانسیل های بالایی که در این رشته داریم در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد آغاز شد.
وی تصریح کرد: این پروژه شامل یک زمین ۱۸ میدانه گلف و فضایی برای پنج رشته زیرمجموعه بود که در آن زمان فاز اول پروژه شامل زیرسازی و تسطیح زمین انجام گرفت، اما متاسفانه فاز دوم پروژه به علت عدم تخصیص بودجه کماکان نیمه تمام باقی مانده است.
وی افزود: این پروژه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و درصورت تامین اعتبار دوماهه به اتمام می رسد.
اکبری اضافه کرد: همچنین در مجموعه ورزشی کوثر کرمانشاه هم یک زمین مینی گلف ویژه بانوان داریم که غیرقابل استفاده شده و در صورت بازسازی می توان از این ظرفیت هم برای گلف استان استفاده کنیم.
وی یادآورشد: طی چندسال اخیر ما نشان داده ایم که گلف کرمانشاه پتانسیل های بسیار بالایی دارد و باتوجه به اینکه به عنوان یک مربی هم فعالیت می کنم، می دانم که جوانان کرمانشاهی علاقه زیادی به این رشته دارند، لذا انتظار می رود که مسئولین ورزش استان هم با تکمیل این پروژه به رشد و توسعه هرچه بیشتر این رشته کمک کنند.
رئیس هیات گلف استان خاطرنشان کرد: البته طی روزهای گذشته دردیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان، ایشان قول داد که تا پایان امسال پروژه آکادمی گلف استان به بهره برداری برسد که امیدواریم این امر محقق شود.
شهرداری مناطق میدان های مینی گلف در بوستان ها احداث کنند
وی در ادامه بااشاره به افزایش روز افزون طرفداران مینی گلف در استان، افزود: از شهرداران شهرداری های مناطق کرمانشاه می خواهیم باتوجه به اینکه مینی گلف علاقمندان زیادی دارد، در پارک ها و بوستان های شهر میدان های مینی گلف را احداث کنند.
اکبری تاکید کرد: احداث میدان های مینی گلف هزینه چندانی در بر ندارد و ما هم آماده ایم که نقشه و تجهیزات مورد نیاز آن را در اختیار شهرداری ها قرار دهیم.
وی در پایان گفت: از آنجایی که حضور خانواده ها در پارک ها و بوستان ها پررنگ است، لذا احداث میدان های مینی گلف باعث سرگرمی و افزایش روی آوردن آنها به سمت ورزش می شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه