محمد طیب صحرایی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، سدهای موجود در استان را یکی از ظرفیت های مناسب برای اجرای طرحهای خدماتی و گردشگری عنوان کرد و افزود: نباید با سخت گیریهای غیرمنطقی، در مقابل اجرای اینگونه طرحها که به اقتصاد منطقه هم کمک میکنند، مانعی ایجاد کرد.
وی ایجاد اسکلههای گردشگری طبق ضوابط محیط زیست در حاشیه سدها را عاملی برای کاهش مخاطرات برای گردشگران دانست و گفت: مشخص شدن نقطه خاصی برای استفادههای گردشگری، حضور پراکنده و بدون ضابطه در حاشیه سدها را کاهش می دهد و از خسارت های زیست محیطی بیشتر، جلوگیری می کند.
استاندار کرمانشاه همچنین سلیقهای بودن اجرای قانون حریم جادهها در طرحهای مختلف گردشگری و خدماتی را ناقض حقوق کارآفرینان این حوزه خواند و گفت: تعریف حریم ۱۳۸ متری برای طرح های حوزه گردشگری در حاشیه بزرگراهها باعث لطمه به موقعیت تجاری و اقتصادی این مجموعه ها می شود.
وی افزود: باید متناسب وضعیت جغرافیایی استان این ضوابط تغییر کند، همانگونه که در استانهای شمالی این بازنگری ها صورت گرفته است.
صحرایی در ادامه این نشست به ضرورت تسهیل در امکان دسترسی واحدهای تولیدی به کارگروه تسهیل اشاره کرد و گفت: باید با ارایه راهکارهای مناسب بستری را فراهم کرد که مجموعه های تولیدی بیشتری بتوانند از ظرفیت کارگروه تسهیل استان در راستای رفع مشکلات خود استفاده کنند.
استاندار کرمانشاه همچنین فراهم شدن امکان تهاتر بخش خصوصی با مجموعه های دولتی را یکی از اولویتهای مدیریت ارشد استان برشمرد و گفت: در نشست قبلی کارگروه تسهیل استان در راستای کمک به تولیدکنندگان و کارآفرینان، مصوبهای برای تهاتر بدهیهای بخش خصوصی با بخش دولتی از محل ارائه خدمات صورت گرفته گذرانده شد که با جدیت در حال پیگری انجام این کار اثربخش هستیم.
به نقل از روابط عمومی استانداری، در این نشست مشکلات دو طرح در حوزه تفریحی، خدماتی و گردشگری گردشگری و همچنین یک طرح در حوزه کشاورزی مطرح و تصمیمات لازم پیرامون حل مشکلات آنها اتخاذ شد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه