وحید امیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره پتانسیل های مختلف هرکدام از شهرستانهای استان، اظهارکرد: باتوجه به این مسئله، می توانیم سالانه در هر شهرستان استان یک رویداد و یا جشنواره مهم گردشگری داشته باشیم.
وی افزود: در این راستا، برنامه ریزی هایی انجام شده تا ظرفیت های هرکدام از شهرستانهای استان را برای برگزاری رویدادها و جشنواره ها شناسایی و احصاء کرده و در نهایت تقویم رویدادهای استان را تدوین کنیم.
معاون گردشگری استان تصریح کرد: برای نمونه در صحنه سیب، انگور و عسل، در قصرشیرین لیمو، در کرمانشاه صخره نوردی، در سنقر تخمه آفتابگردان، فرش و کباب ظرفیت های این شهرستانها هستند که می توان سالانه حداقل یک رویداد را برای آنها برگزار کرد.
وی ادامه داد: برگزاری هرکدام از این رویدادها، نیازمند مشارکت فرمانداران و دستگاه های ذیربط همچون جهاد کشاورزی، محیط زیست، ورزش و جوانان، امور عشایری، شهرداری و … است.
امیری یادآور شد: در این راستا طی روزهای اخیر نشستی را با حضور نمایندگان این دستگاه ها برگزار کردیم و از آنها خواسته شد تا در تدوین تقویم این رویدادها مشارکت داشته باشند.
وی یادآورشد: از طرفی با فرمانداران همه شهرستان مکاتبه کرده ایم که یک روز را در طول سال به عنوان روز گردشگری یا هفته فرهنگی خود معرفی کنند تا در آن روز یا هفته با توجه به ظرفیتی که آن شهرستان دارد، رویدادهای گردشگری را برگزار کنیم.
معاون گردشگری استان متذکرشد: اگر می خواهیم گردشگری کرمانشاه تحرک و رونق جدی پیدا کند، باید همه دستگاه های ذیربط و فرمانداران پای کار باشند، چراکه گردشگری موضوعی فرادستگاهی است و تنها از عهده یک دستگاه خاص به عنوان متولی بر نمیآید.
وی تاکید کرد: پس از اینکه تقویم رویدادهای گردشگری استان را تدوین و در شورای برنامه ریزی استان به تصویب رسید، از این پس می توانیم یک برنامه منسجم برای برگزاری رویدادهای مختلف در سطح استان داشته باشیم.
امیری خاطرنشان کرد: با تدوین این تقویم آن را در اختیار دفاتر گردشگری قرار خواهیم داد تا بتوانند پیش از برگزاری هر رویداد، برنامه ریزی لازم را برای تبلیغات و آوردن تورهای گردشگری به استان انجام دهند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه