دکتر فرهاد فلاح، عصر امروز(۲۲ آبان) که به صورت مجازی در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی در کرمانشاه حضور داشت، از قصه به عنوان پایه همه فعالیت های فرهنگی یاد کرد و افزود: اگر در حوزه قصه گویی سرمایه گذاری کنیم، گویی برای پیشرفت همه هنرها کار کرده ایم، چون پایه همه هنرها از فیلم و سریال گرفته تا نقاشی و عکاسی و دیگر آثار هنری در قصه ریشه دارد.
وی ادامه داد: امروز در دنیا از قصه در فرآیند آموزش و فعالیتهای اقتصادی از طریق معرفی محصولات استفاده می کنند، لذا باید در پی توسعه هنر قصه گویی باشیم.
وی در ادامه اشاره ای هم به حضور پرشور قصه گویان در جشنواره قصه گویی امسال داشت و گفت: امسال رکورد ارسال اثر به بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی در کشور با حضور قریب ۱۷ هزار قصه گو شکسته شد.
محمد خیاط زنجانی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه نیز در این همایش با بیان اینکه برای شرکت در مرحله استانی جشنواره قصه گویی استان کرمانشاه بیش از ۸۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید، گفت: در ارزیابی های صورت گرفته از میان این آثار ۷۱ قصه انتخاب شد که قصه گویان ظرف سه روز به اجرای قصههای پرداختند.
وی با بیان اینکه جشنواره قصه گویی طی سه روز و تا امروز(۲۲ آبان )ادامه داشت، گفت: در نهایت صاحبان ۱۸ اثر راهی مرحله منطقه ای بیست پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی شدند.
خیاط زنجانی از قصه به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای تربیتی یاد کرد و گفت: قصه بهترین وسیله برای انتقال مفاهیم به کودکان و نوجوانان است.
وی با بیان اینکه قرآن به عنوان آخرین فرستاده آسمانی به زبان قصه نوشته شده است، گفت: برای درک قصه های قرآنی باید با قصه های این کتاب آسمانی مانوس شویم.
قصه گویی و اجرای برنامه های فرهنگی از دیگر بخش های آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی در کرمانشاه بود و در پایان نیز از برگزیدگان تجلیل شد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه