ستار الماسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فقدان یک پیست سوارکاری در کرمانشاه، اظهار کرد: حدود دو دهه پیش یک میدان سوارکاری در کرمانشاه داشتیم که آن را تخریب کردند و جایش یک مجموعه ورزشی ساخته شد.
وی افزود: از آن زمان تاکنون کرمانشاه به عنوان خاستگاه اسب کرد که قرار است به ثبت جهانی هم برسد، فاقد یک میدان سوارکاری است و وعده هایی که مسئولین دادهاند هم تاکنون به سرانجام نرسیده است.
رئیس هیات سوارکاری کرمانشاه اضافه کرد: در استان کرمانشاه ۴۵ باشگاه سوارکاری و حدود ۱۰ هزار راس اسب داریم، اما متاسفانه فضایی برای سوارکاری وجود ندارد که از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی با اشاره به اشتغالزایی که این صنعت می تواند ایجاد کند، ادامه داد: در صنعت اسب ۳۲ عنوان شغلی وجود دارد که می تواند زمینه اشتغالزایی و خلق ثروت و درآمدزایی خوبی را برای استان ایجاد کند، اما تاکنون این امر محقق نشده است.
الماسی تصریح کرد: باتوجه به اینکه در کرمانشاه میدان سوارکاری نداریم، بنابراین مسابقه ای هم نمی توانیم برگزار کنیم و چون مسابقه ای هم نیست، مشاغل مرتبط با صنعت اسب هم در کرمانشاه چندان فعال نیستند.
وی در ادامه از پای کار آمدن یک سرمایه گذار برای احداث میدان سوارکاری در کرمانشاه خبر داد و گفت: این سرمایه گذار بنا دارد در مساحتی حدود ۲۰ هکتاری در دهکده المپیک کرمانشاه یک میدان سوارکاری احداث کند، اما متاسفانه علیرغم دوندگی هایی که تاکنون داشته، نتوانسته مجوز احداث میدان سوارکاری را از اداره کل ورزش و جوانان بگیرد.
وی اظهار امیدواری کرد، با کمک این سرمایه گذار، کرمانشاه پس از سالها صاحب یک میدان سوارکاری شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه