به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، آسیب نخاعی ممکن است به اعصابی در بدن که به کنترل قسمت تحتانی روده بزرگ فرد کمک میکنند و مسئول ارسال مواد زائد جامد به خارج از بدن هستند، آسیب برساند. بنابراین، این شرایط مانع توانایی عادی ذخیره و دفع ضایعات بدن به شکل مدفوع توسط فرد بیمار میشود. در نتیجه اغلب منجر به یبوست و حوادث ناخوشایند دیگر برای روده میشود.
طبق یک بررسی، بیش از یک سوم مردان مبتلا به آسیب نخاعی گزارش دادهاند که مشکلات روده و مثانه یکی از برجستهترین مشکلات آنها پس از آسیب دیدگی است.
اکنون جدیدترین تحقیقات حاکی از آن است که فعالیت بدنی و قرار گرفتن به صورت ایستاده ممکن است عملکرد روده بزرگ را بهبود بخشد و اسکلتهای خارجی رباتیک به دستیابی به این بهبودی کمک میکنند. این اسکلتهای خارجی به بیماران اجازه میدهند تا بایستند و حتی بتوانند راه بروند.
نتایج امیدوار کننده آزمایش اسکلتهای خارجی برآمده از مطالعهای بود که ۴۹ بیمار را دنبال کرد که ۳۶ جلسه پیادهروی با کمک اسکلتهای خارجی را انجام دادند.
“گیل فارست” مدیر مرکز تحریک ستون فقرات “تیم و کارولین رینولدز بنیاد کسلر” در نیوجرسی آمریکا گفت: ما شاهد کاهش قابل توجهی در زمان تخلیه روده بودیم و ۲۴ درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه از بهبود شرایط خود خبر دادند.
“گورمن” ، رئیس بخش پزشکی توانبخشی و ارتوپدی در دانشگاه “مریلند” نیز گفت: هدف ما بهبود کیفیت زندگی افرادی است که دچار ضایعه نخاعی مزمن هستند و این نتایج دلگرم کننده به ما کمک میکند تا مطالعات آینده را در زمینه نوظهور مداخله تحرک انجام دهیم.
محققان متذکر شدند که ایستادن به تنهایی به حرکت روده کمک نمیکند، بلکه راه رفتن نیز کمک شایانی به آن میکند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه