ایوب محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مشکلات فوتبال شهرستان جوانرود، اظهار کرد: جوانرود حدود ۱۲۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما تنها یک زمین چمن فوتبال در شهرستان وجود دارد که پاسخگوی این جمعیت نیست.
وی افزود: حدود ۱۵ سال پیش که جمعیت شهرستان حدود ۵۰ هزار نفر بود، یک زمین چمن فوتبال داشتیم. امروز که جمعیت شهرستان به ۱۲۰ هزار نفر رسیده باز هم همان یک زمین چمن فوتبال را داریم، بنابراین نیاز است که مسئولین به فکر احداث زمین چمن دوم این شهرستان باشند.
رئیس هیات فوتبال شهرستان خاطرنشان کرد: جوانرود از نظر تعداد ورزشکاران سازمان یافته در رشته فوتبال با داشتن ۶۶۳ ورزشکار پس از شهرستان کرمانشاه رتبه دوم را در بین شهرستانهای استان دارد، اما در بحث زیرساخت ها و تجهیزات با کمبودهایی مواجه است.
این مسئول یادآور شد: علاوه بر زمین چمن استانداردی که هم اکنون در این شهرستان وجود دارد، دو زمین مینی چمن فوتبال هم داریم که متاسفانه هر دو در اختیار بخش خصوصی است و برای هر تایم ۱.۵ ساعته حدود ۳۰۰ هزار تومان از تیم ها دریافت می کنند که اگر هر تیم هفته ای سه جلسه تمرین داشته باشد، در مجموع هفته ای باید یک میلیون تومان و ماهی چهار میلیون تومان پرداخت کند که رقم زیادی برای تیم های ما محسوب می شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر در تمام رده های سنی تیم های جوانرود در رقابت های لیگ برتر فوتبال استان حضور دارند که نشان از پویایی این رشته در شهرستان است.
محمودی در ادامه در خصوص وضعیت رشته فوتسال در این شهرستان هم گفت: از آنجایی که برای این رشته هیچ سالن اختصاصی در اختیار نداریم، با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
رئیس هیات فوتبال جوانرود در ادامه یکی دیگر از مشکلات فوتبال این شهرستان را نبود اسپانسر عنوان کرد و افزود: این مسئله ضربه زیادی به فوتبال جوانرود وارد کرده، به گونهای که در حال حاضر تمام تیم های ما با مشکلات مالی شدیدی مواجه هستند، لذا از هیات استان انتظار داریم در بحث جذب اسپانسر پیگیریهایی را برای این هیات داشته باشد.
وی تعداد مربیان فوتبال آقایان و بانوان این شهرستان را ۳۵ نفر و تعداد داوران را هم ۱۵ نفر اعلام کرد و گفت: طی سالجاری یک دوره کلاس مربیگری D آسیا با حضور ۲۴ نفر برای شهرستانهای منطقه اورامانات با محوریت جوانرود برگزار شد و یک کلاس داوری درجه سه داوری را هم با حضور ۲۸ نفر برگزار کردیم.
وی در ادامه درباره وضعیت فوتبال بانوان در این شهرستان هم اظهار کرد: خوشبختانه جوانرود همواره یکی از شهرستان های قهرمان پرور استان در فوتبال بانوان بوده، به گونه ای که در حال حاضر ۱۴ ملیپوش را در فوتبال بانوان و یک ملی پوش را هم در فوتسال بانوان داریم.
به گفته این مسئول، هلاله عبداللهی، زهرا فتاحی، بیان محمودی و… از بانوان فوتبالیست جوانرودی هستند که در تیم های ملی رده های سنی مختلف حضور دارند.
وی به علاقه خانواده های جوانرودی به رشته فوتبال هم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این مسئله باعث شده تا بسیاری از خانواده ها فرزندانشان، بویژه فرزندان دختر خود را برای فعالیت در رشته فوتبال تشویق کنند و از طرفی یک مربی قهرمان ساز – عالیه صالحی- را در این شهرستان داریم که به رشد و ارتقاء فوتبال بانوان جوانرود کمک زیادی کرده است.
وی در پایان از تلاش های ناصرسلیم زاده به عنوان پدر ورزش جوانرود برای کمک به رشته فوتبال در این شهرستان قدردانی کرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه