اصغر آغاز در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از روز پنجشنبه (۲۸ تیر) تاکنون شاهد وقوع حریق در سه محدوده از منطقه حفاظت شده بیستون بودیم، اظهار کرد: تلاش برای اطفاء حریق در یک نقطه باقی مانده ادامه دارد که امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.
وی ادامه داد: با توجه به فاصله حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلومتری این نقاط از یکدیگر، حضور همزمان نیروها و تلاش برای اطفاء حریق در هر سه نقطه کار را بسیار دشوار کرد.
آغاز با بیان اینکه هنوز برآورد دقیقی از وسعت منطقهای که دچار حریق شده نداریم، گفت: عامل انسانی باعث وقوع این آتشسوزیها شده است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه با ابراز نگرانی از دو هفته گرمی که پیش رو داریم، گفت: این امر ممکن است به تشدید موارد حریق دامن بزند.
به گفته آغاز، اگرچه عمده موارد حریق تعمدی بوده و به دلیل سهلانگاری افراد، اختلافات قومی و… رخ میدهد، اما گرمای شدید هوا میتواند شدت حریق و فرآیند اطفای آن را تحت تاثیر قرار دهد.
وی از همه مردم، گردشگران، کوهنوردان، کشاورزان و … درخواست کرد طی روزهای آتی مراقبت بیشتری از عرصههای محیط زیست داشته باشند تا جلوی بروز موارد آتشسوزی گرفته شود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ هکتار از مناطق تحت مدیریت محیط زیست دچار حریق شده، اظهار کرد: تنها در فصل بهار ۹ فقره آتشسوزی در مناطق تحت مدیریت محیطزیست استان با وسعت ۹۵۷ هکتار رخ داد که بسیار کم سابقه بود.
آغاز عمده حریقهای رخ داده را مربوط به مناطق حفاظت شده بیستون، بوزین و مرهخیل، قلاجه و… اعلام کرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه