افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
ارزیابی سالانه عملکرد آزمایشگاه‌های تخصصی/جلوگیری از خروج ارز با رعایت استانداردها در آزمایشگاه‌ها
13 دی 1403 - 12:11
شناسه : 70785

دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با تاکید بر تاثیر رعایت استانداردهای آزمایشگاهی در جلوگیری از خروج ارز، از ارزیابی سالیانه عملکرد آزمایشگاه‌های تخصصی در کشور خبر داد.  

پ
پ

مجتبی‌ نسب امروز چهاشنبه در مراسم اولین نشست تخصصی شبکه آزمایشگاه‌های صنعت برق کشور که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، با بیان اینکه شبکه آزمایشگاهی اهداف مشخصی را دنبال کرده است و برنامه‌های متنوعی را در راستای تحقق اهداف پیگیری می‌کند، اظهار کرد: این اهداف دسترسی‌پذیری محققان به آزمایشگاه‌ها را محقق می‌کند. فناوری پیش می‌رود و محصولات جدیدی وارد بازار می‌شود؛ باید تلاش کنیم آزمایشگاه‌ها را تجهیز کنیم.

وی با اشاره به آغاز فعالیت رسمی شبکه آزمایشگاهی کشور در سال ۱۳۸۳ گفت: در حال حاضر بیش از ۱۸۰۰ مجموعه آزمایشگاهی از همه استان‌های کشور در این شبکه عضو هستند؛ حدود ۳۸ درصد اعضای شرکت‌های خصوصی، حدود ۲۵ درصد از وزارت علوم و مابقی از سایر وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌ها هستند.

دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در ادامه با تاکید بر اهمیت ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌ها اظهار کرد: برای اینکه نقاط قوت و ضعف آزمایشگاه‌ها مشخص شود، عملکرد آزمایشگاه‌ها با سه معیار میزان خدمات ارائه شده، مشتری‌مداری و همکاری‌های شبکه‌ای سالانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

نسب افزود: بر اساس اطلاعاتی که در شبکه ثبت شده است، سالانه بیش از سه میلیون خدمت به متقاضیان ارائه می‌شود؛ همچنین سال گذشته یک و نیم همت درآمد ثبت شده است. یکی دیگر از فعالیت‌ها ارتباط و شبکه‌سازی در سطح کارشناسی است؛ چراکه ارزش آزمایشگاه‌ها به تجهیزات نیست، بلکه به نیروی انسانی است.

وی تاکید کرد: رعایت استانداردها در آزمایشگاه‌ها از خروج ارز جلوگیری می‌کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه آزمایشگاهی می‌توانند از تسهیلات صندوق استفاده کنند

در ادامه، علی چگینی، مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی زاییده قانون دانش‌بنیان است، اظهار کرد: وظیفه اصلی صندوق نوآوری حمایت از دانش‌بنیان‌ها است، اما به صورت غیرمستقیم از غیر دانش‌بنیان‌ها هم حمایت می‌کند. بر این اساس، شرکت‌های دانش‌بنیانی که در حوزه آزمایشگاهی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از تسهیلات صندوق استفاده کنند.

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با محصول دانش‌بنیان تسهیلات بگیرند و نمونه را صنعتی کنند. فرایند اخذ تسهیلات محصول‌محور و دارای نظارت شامل نمونه‌سازی و ورود به بازار، پیش از تولید صنعتی، تولید صنعتی، فروش اقساطی و تامین مالی هزینه‌های تولید می‌شود.

به گفته مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی، سقف لیزینگ برای هر شرکت فروشنده ۱۵۰ میلیارد تومان است.

به نقل از پژوهشگاه نیرو، در پایان این مراسم از ۶۰ نفر از نمایندگان شبکه‌های آزمایشگاهی صنعت برق تقدیر صورت گرفت.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷