علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره برنامههای انجام گرفته توسط شهرداری در جهت تسریع امر واکسیناسیون شهروندان در پایتخت اظهار داشت: برنامههای مرتبط با این موضوع همزمان با آغاز کار مدریت شهری جدید بسیار فوری مدنظر قرار گرفت و همه دیدگاههای کارشناسی، تجارب کشورهای مختلف و نظر خبرگان در جهت اجرای بهتر برنامهها در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه برنامهها ۱۴۰ بند دارد و در سه محور کلی ارائه خدمات بهداشتی درمانی، فاصلهگذاری هوشمند و انجام خدمات حمایتهای اجتماعی است،گفت: در جهت تحقق رویکرد نخست توسعه مراکز واکسیناسیون را مدنظر قرار دادیم
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران با اشاره به راهاندازی پویشی توسط استانداری تهران مبنی بر اینکه تا ۱۰ مهر همه افراد بالای ۱۸ سال دز نخست واکسن را دریافت کنند، شهرداری نیز برنامهریزیهای لازم را جهت همکاری مدنظر قرار داد و در واقع مدیریت شهری نیمی از این ظرفیتها را بر عهده گرفت.
نصیری خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۳ مرکز ثابت، ۴ مرکز خودرویی و ۱۰ مرکز سیار فعال است که این ۱۰ مرکز سیار در حال حاضر برای گروههای آسیبپذیر مانند معتادان ماده ۱۵، کودکان کار و خانوادههایشان، کارتنخوابها و پس از آن برای افراد حاشیهنشین، معلولان و کسانی که امکان مراجعه برای واکسیناسیون ندارند در نظر گرفته شده است.
وی اعلام کرد: از طریق ۱۰ مرکز سیار واکسیناسیون تا کنون ۶۵۰۰ افراد مخاطب واکسن دریافت کردهاند که برخی از این افراد زبالهگردها و اتباع غیرمجاز بیگانه بودهاند.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بیان داشت: این افراد دارای کارت ملی،پاسپورت و یا هیچ کد هویتی نیستند بنابراین تزریق دو دز واکسن برای آنها بسیار مشکل است لذا تلاش داریم اگر واکسنهای تک دز به دستمان برسد جهت قطع زنجیره انتقال برای این افراد این واکسنها را استفاده کنیم.
۴۷۲۳۳
ثبت دیدگاه