به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، نیروی هوایی ایالات متحده به تازگی در یک رزمایش از یک سیستم هوش مصنوعی جدید برای کمک به شناسایی یک هدف یا مجموعهای از اهداف در یک به اصطلاح “زنجیره کشتار عملیاتی زنده” استفاده کرده است. این اظهارات توسط “فرانک کندال” در کنفرانس هوایی، فضایی و سایبری انجمن نیروی هوایی آمریکا در تاریخ ۲۰ سپتامبر بیان شده است.
هیچ جزئیاتی در مورد ماهیت این رزمایش، از قبیل اینکه از طریق پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین یا هواپیمای دارای خلبان انجام شده، ارائه نشده است. همچنین ذکر نشده است که آیا این صرفاً نمایش یک مفهوم بوده یا یک عملیات زنده که منجر به تلفات واقعی شده است.
“زنجیره کشتار” یک مفهوم نظامی است که به ساختار یک حمله مربوط میشود که شامل دستیابی به هدف، استقرار نیرو، هدف گیری، تصمیم گیری برای کشتن و نابودی نهایی هدف یا اهداف است. یک مفهوم نظامی معکوس نیز در مقابل آن وجود دارد که به موجب آن نیروهای مدافع هر آنچه در توان دارند برای جلوگیری از این کار از سوی دشمن انجام میدهند.
سرمایهگذاری در چنین نوآوریهایی میتواند برای نیروهای مسلح بسیار ارزشمند باشد.
“کندال” گفت که الگوریتمهای هوش مصنوعی را برای اولین بار در یک زنجیره کشتار عملیاتی زنده در این رزمایش مستقر کردهاند. این سیستم بخشی از یک سیستم مشترک زمینی توزیع شده در چند سایت نیروی هوایی و یک مرکز عملیات هوایی برای شناسایی خودکار اهداف است.
“کندال” میگوید: جزئیات خاصی از این رزمایش ارائه نشده است، اما هدف گسترده این سیستم این است که وظایف نیروی انسانی برای شناسایی دستی اهداف کاهش یابد و زنجیره کشتار کوتاه شود و تسریع در تصمیم گیری حاصل شود.
“جیکوب بایلی” از اعضای نیروی هوایی آمریکا نیز میگوید: این الگوریتمهای هوش مصنوعی در زنجیره ابزارهای اطلاعات عملیاتی استفاده شدهاند، به این معنی که در خط تولید اطلاعات عملیاتی در لحظه و به صورت زنده ادغام شده است تا به متخصصان اطلاعات ماموریت برای ارائه به موقع اطلاعات کمک کند. این الگوریتمها در هر کجا و در هر زمان که نیاز باشد در هر مرکز عملیات هوایی در دسترس هستند، بنابراین به مکان خاصی محدود نمیشوند.
در ماه ژوئیه بود که “لوید آستین” وزیر دفاع آمریکا گفت که ارتش تلاشهای خود را در زمینه هوش مصنوعی از سال گذشته افزایش داده است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه