علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کاهش چشمگیر میانگین بارشهای استان در سال زراعی جاری، افزود: در این مدت ۲.۴ میلیمتر بارش در سطح استان به ثبت رسیده که این عدد در مدت مشابه سال گذشته ۱۶ میلیمتر و در دوره بلندمدت ۳۵ میلیمتر بوده است، یعنی نسبت به سال گذشته بارشها کمتر از یک ششم و نسبت به بلندمدت کمتر از یک پانزدهم شده است.
وی ادامه داد: در همین مدت در شهر کرمانشاه نیز تنها دو دهم میلیمتر بارش داشتیم، در حالیکه بارش مدت مشابه سال گذشته کرمانشاه ۱۵ میلی متر و بارش بلندمدت آن ۳۵ میلیمتر بوده که این ارقام نشان میدهد در شهر کرمانشاه نیز کاهش قابل توجه بارندگی را شاهدیم.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان کرمانشاه بیشترین بارش ثبت شده در استان از ابتدای سال زراعی را نیز مربوط به پاوه به میزان حدود ۱۱.۸ میلیمتر اعلام کرد و یادآور شد: در پاوه نیز به عنوان پربارشترین نقطه استان نسبت به سال گذشته بارشها حدود یک سوم و نسبت به بلندمدت حدود یک پنجم شده است.
به گفته زورآوند، در بسیاری از نقاط استان از جمله هرسین، صحنه و سومار تاکنون بارشی ثبت نشده و این در حالی است که در بلندمدت و در سالهای گذشته در این مناطق بارش داشتیم.
وی پیشبینی کرد بارشهای موثر کرمانشاه امسال با تاخیر و از اوایل آذرماه رخ دهد و تاکید کرد: همانطور که از قبل پیشبینی شده بود بارشهای مهر و آبان امسال کمتر از نرمال است و امیدواریم وضعیت بارشها در آذر و فصل زمستان بهتر شده و به میانگین بلندمدت نزدیک شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه