به گزارش افق کرمانشاه، معاون امور تعاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این شرکتهای تعاونی در شهرستانهای سرپل ذهاب، سنقرو کلیایی، کنگاور و صحنه ایجاد شده اند گفت: تشکیل شرکتهای تعاونی توسعه و عمران در شهرستانهای پاوه و ثلاث باباجانی مورد موافقت نیز قرار گرفته و در حال پیگیری است.
مسعود شاه کرمی با بیان اینکه فعالیت این شرکتهای تعاونی وابسته به همکاری نیم درصد جمعیت هر شهرستان است گفت: راه اندازی این شرکتها در صورت همکاری ادارات شهرستان و بهره گیری از افراد متخصص میتواند به توسعه و عمران شهرستانها کمک کند.
وی با اشاره به تشکیل ۳۵ شرکت تعاونی در بخشهای تولیدی، توزیعی و خدماتی با اشتغال ۱۶۵ نفر در شهرستانهای مختلف استان در سالجاری خاطر نشان کرد: ۳ هزار و ۶۵ شرکت تعاونی با یک میلیون و ۶۰۴ هزار و ۱۷۱ نفر در استان کرمانشاه فعالیت دارند.
معاون امور تعاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه از مجموع تعاونیهای استان ۲۳۰ تعاونی راکد هستند گفت: مشکلات اقتصادی، داشتن بدهی، اختلاف اعضا از علل رکود این تعاونی هاست.
وی طرح مشکلات تعاونیها در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، شناسایی موانع قانونی، کاهش زمان اجرای برخی فرآیندها و برگزاری دورههای آموزشی عمومی و تخصصی را از برنامههای انجام شده به منظور حمایت از تعاونیهای استان برشمرد.
ثبت دیدگاه