افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
باید‌ها و نباید‌های مصرف چای سبز
15 بهمن 1400 - 15:29
شناسه : 18007

چای سبز نوعی نوشیدنی سالم است که خواص زیادی برای سلامتی دارد، اما کارشناسان تغذیه افراط در مصرف آن را توصیه نمی‌کنند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، باید‌ها و نباید‌های مصرف چای سبزمتخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می‌گوید: تحقیقات  نشان می‌دهد که مصرف متعادل چای سبز باعث بهبود عملکرد مغز، پیشگیری از بروز برخی سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی و همچنین بهبود کارکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.
دکتر سید مصطفی نچواک گفت: چای سبز دارای ترکیباتی همچون خواص ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی است و موجب بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و تاثیر بر روی خلق و خو می‌شود.
وی جلوگیری از پیری زودرس مغز و زوال عقل، کمک به پیشگیری از دیابت، خاصیت ضدعفونی کنندگی  و جلوگیری از رشد باکتری‌های موجود در دهان را از دیگر فواید مصرف چای سبز عنوان کرد.
نچواک با اشاره به اینکه  شواهد محکمی در ارتباط با مصرف چای سبز و کاهش وزن و چربی سوزی وجود ندارد گفت:  مطالعات نشان  می‌دهد که در کوتاه مدت، مصرف چای سبز ممکن است موجب کاهش وزن شود، ولی در طولانی مدت نه.
این کارشناس تغذیه می‌گوید: کاهش وزن به یک رژیم استاندارد تغذیه‌ای همراه با انجام فعالیت جسمانی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه مصرف زیاد و بی رویه چای سبز و مکمل‌های آن ممکن است باعث مسمومیت، نارسایی کبد، تهوع شود گفت: به دلیل کاهش جذب آهن توصیه می‌شود این نوشیدنی  دو ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا مصرف شود.
نچواک با بیان اینکه مصرف این نوشیدنی در مادران  باردار و شیرده بواسطه کافئین منع مصرف دارد گفت: برای سایر افراد مصرف روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز توصیه می شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷