بهمن امیریمقدم، استاندار کرمانشاه با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای ۲۴ ساعته کردن مرز خسروی، گفت : شب گذشته آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور در تماس تلفنی با نخست وزیر عراق درخواست ۲۴ ساعته کردن این مرز را مطرح کرد که امیدواریم به نتیجه برسد.
وی با اشاره به استمرار فعالیت مرز خسروی گفت: این مرز هر روزه از ساعت پنج صبح تا ۱۷ عصر فعال است و تلاش خواهیم کرد تا بعد از ۲۴ ساعته کردن مرز خسروی، این مرز را به یاری خداوند برای همیشه باز نگه داریم.
استاندار کرمانشاه اشارهای هم به زیرساختهای خوب مرز خسروی داشت و گفت: در مرز خسروی هیچ مشکل زیرساختی نداریم، اما طرف عراقی کمبودهایی دارد که برای رفع مشکلات آنها ۱۰ گیت به آنها هدیه داده ایم.
امیریمقدم با اشاره به بسته شدن موقتی مرز خسروی در ساعاتی از روز گذشته (۱۶ شهریور)، تصریح کرد: دیشب تا ساعت ۲۱ مشغول رایزنی برای بازکردن مرز خسروی بودیم که خوشبختانه با پیگیریهای زیاد مرز خسروی باز شد و با وجودی که برای اسکان احتمالی زوار پشت مرز مانده برنامه ریزی کرده بودیم، اما پیگیریها نتیجه داد و همه زوار خارج شدند.
استاندار کرمانشاه از خدمتگزاری به زوار عتبات عالیات به عنوان مدالی افتخار آمیز برای کرمانشاهیها یاد کرد و افزود: مرز خسروی یک مرز قدیمی و با اصالت است که تلاش کردهایم خدماترسانی خوبی در این مرز به زوار اربعین داشته باشیم.
وی ادامه داد: در دو روز گذشته تعداد زواری که به مرز خسروی مراجعه کردند بیش از ۴۰۰ درصد رشد داشته که این موضوع مشکلاتی را برای تردد زوار به وجود آورد، اما به یاری خداوند هم اکنون این مرز باز بوده و در خدمت زوار پیاده روی اربعین است.
استاندار کرمانشاه سپس با بیان اینکه باید فضای جامعه را قرآنیتر کنیم، گفت: باید از ظرفیتهای فضای مجازی برای قرآنی کردن هرچه بیشتر فضای جامعه استفاده کنیم و قرآن را به شبکههای مجازی بیاوریم.
امیریمقدم با بیان اینکه در جمهوری اسلامی نباید قرآن روی طاقچه خانهها خاک بخورد، گفت: باید تلاش کنیم هرطور شده کلاسهای قرآنی را به منازل بکشانیم، چون تنها در صورتی که صوت قرآن در خانهها بپیچد، میتوانیم ادعا کنیم در نهادینه کردن فرهنگ قرآنی موفق عمل کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه برای پرورش انسانهای قرآنی باید کار را از سنین کودکی افراد شروع کنیم، گفت: باید دستگاههایی مثل آموزش و پرورش برای علاقمند کردن افراد در سنین کودکی و نوجوانی به قرآن تلاش کنند.
امیریمقدم با بیان اینکه باید داستانهای قرآنی را در تعلیم و تربیت دانشآموزان پررنگتر کنیم، گفت: باید از طریق داستانهای قرآنی کودکان و نوجوانان را قرآنی بار بیاوریم.
وی راهکار حل مشکلات جامعه را در تمسک به قرآن دانست و گفت: اگر امروز در حوزههای اجتماعی مشکل داریم، بخاطر این است که از قرآن فاصله گرفتهایم.
امیریمقدم اشارهای هم به درخواست استان برای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم در استان کرمانشاه داشت و ابراز امیدواری کرد این درخواست به نتیجه برسد.
وی افزود: از این پس تلاش خواهیم کرد تا میزبانی مسابقات مهم فرهنگی، قرآنی، ورزشی و … کشور را برای کرمانشاه بگیریم و در حوزههای مختلف فعال شویم .
ثبت دیدگاه