چندین سال است وضعیت داروخانه هلال احمر کرمانشاه به دغدغه مدیران استان، هلال احمر و رسانه ها تبدیل شده، اما با این وجود راه به جایی نبرده و تا این لحظه جای داروخانه هلال احمر در کرمانشاه خالی است.
داروخانهای که در استانهای دیگر نقطه امیدی برای بیماران کم توان مالی و خصوصا بیماران خاص است، داروخانهای که با تعرفه مناسب دارو را در اختیار بیماران قرار میدهد و بسیاری از داروهای کمیاب را میتوان در آن یافت.
در حالی که در برخی از استانها حتی چند داروخانه هلال احمر داریم، اما کرمانشاه تنها مرکز استانی است که تنها یک مرکز فوریتهای دارویی آن هم با داروهای محدود در آن فعالیت میکند.
تا کنون چند استاندار و چند مدیرعامل هلال احمر در استان عوض شده و همه پیگیر اخذ مجوز داروخانه هلالل احمر کرمانشاه بودند، اما گرفت و گیرهایی که عمدتا از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوده، مانع از صدور این مجوز شده است.
طی چند وقت اخیر این پیگیریها جدیتر شد و در نهایت ۲۵ خرداد ماه امسال بود که مدیرعامل وقت هلال احمر کرمانشاه از صدور مجوز برای داروخانه هلال احمر استان خبر داد.
دکتر فرزین معتمدی اعلام کرد: پس از سال ها فعالیت مرکز فوریت های دارویی، مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر در استان کرمانشاه صادر شد.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات بشردوستانه جمعیت هلال احمر تهیه داروهای حیاتی و کمیاب برای بیماران نیازمند است، افزود: شبکه گسترده ای از داروخانه های هلال احمر در سراسر کشور وجود دارد که فعالیت این داروخانه ها به دوران جنگ تحمیلی و تامین داروهای مورد نیاز هموطنان باز میگردد.
مدیرعامل وقت جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در سال های گذشته علیرغم پیگیری های فراوان، مجوز داروخانه هلال احمر با مشکلاتی مواجه بود که این مهم با پیگیری فراوان محقق شد.
وی ابراز امیدواری کرده بود بتوان در این داروخانه داروهای خاص و مورد نیاز بیماران، به ویژه بیماران سرطانی را با کمترین قیمت ممکن تهیه کرد.
اکنون با گذشت نزدیک به سه ماه از این موضوع انتظار میرفت راهاندازی این داروخانه در مراحل نهایی باشد، اما ظاهرا هنوز فاصله زیادی با آغاز کار این داروخانه داریم.
حالا سرپرست جمعیت هلال احمر کرمانشاه میگوید اگرچه مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه اخذ شده، اما با شروطی که برای آن گذاشته اند، عملا شرایط راهاندازی آن وجود ندارد.
محمدباقر محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به صدور مجوز اولیه برای راهاندازی داروخانه هلال احمر در کرمانشاه، افزود: شروطی برای این داروخانه در نظر گرفته شده، از جمله اینکه مجوز داروخانه باید به اسم فرد باشد که این روند امکانپذیر نیست، چون ممکن است فرد در بلندمدت دیگر نپذیرد که داروخانه وی به عنوان داروخانه هلال احمر فعالیت کند.
به گفته محمدی در استانهای دیگر مجوز داروخانه برای خود هلال احمر است، نه یک فرد.
وی وجود داروخانه هلال در کرمانشاه را حق مردم استان دانست و اظهار کرد: از این حق کوتاه نمی آییم و با جدیت پیگیر موضوع هستیم.
محمدی از پیگیری و جدیت استاندار کرمانشاه نیز برای حل این موضوع یاد کرد و گفت: این شروط از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اعمال میشود و امیدواریم مرتفع شود.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه از مزایای داروخانه هلال احمر هم یاد کرد که مرکزی برای ارائه دارو با هزینه بسیار کم است و افزود: سال گذشته هفت میلیارد تومان برای دارو بیماران خاص و نیازمند کمک کردیم و اگر این داروخانه فعال باشد میتوان کمکها را در قالب ارائه دارو با قیمت مناسب ساماندهی کرد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه