منوچهر فخری در نشست کارگروه پایش ایمنی ساختمان های بلندمرتبه که با حضور مدیران عضو برگزار شد، گفت: حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو در تهران و متروپل در آبادان یک هشدار بسیار جدی در زمینه شناسایی و تعیین تکلیف ساختمان های غیرایمن بود.
وی افزود: پس از حادثه فروریختن ساختمان متروپل، رئیس جمهور و استاندار کرمانشاه در قالب یک دستور خواهان شناسایی ساختمان های خطرآفرین و ایمن سازی آن ها به منظور پیشگیری از وقوع فاجعه های مشابه شدند.
فخری تاکید کرد: هر ساختمان یک عمر مفید دارد و باید پس از مدتی برای حفاظت از جان مردم، مقاوم سازی و ایمن سازی شود و یا در صورت لزوم تخریب گردد.
وی ادامه داد: موضوع شناسایی و ایمن سازی ساختمان های بلندمرتبه و خطرآفرین و نظارت بیشتر بر ساخت و سازها از اولویت های اصلی مدیریت ارشد استان است که با جدیت آن را دنبال می کند.
معاون عمرانی استاندار با تاکید بر ضرورت مسئولیت پذیری و دغدغهمندی مدیران در برابر حفاظت از جان و مال مردم گفت: زمانی که پلاسکو اتفاق افتاد تب زیادی در زمینه ضرورت ایمن سازی بناهای خطرآفرین و غیر استاندارد به راه افتاد، ولی خیلی زود فروکش کرد.
وی با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران در نشستهای این کارگروه عنوان کرد: راه و شهرسازی، شهرداری و نظام مهندسی ساختمان باید در حوزه ایمن سازی ساختمان های پرخطر، پیشگام باشند، ولی متاسفانه برخی مدیران بعضا در جلسات مربوطه حضور فعالی ندارند.
وی تاکید کرد: راه و شهرسازی موظف است با هماهنگی دیگر دستگاه ها، ساختمان های مناطق مختلف شهر کرمانشاه را به لحاظ ایمنی در برابر زلزله، آتش سوزی و فرونشست بررسی کنند.
فخری اظهار کرد: دستگاه های اجرایی مرتبط باید تا سه روز آینده کارشناس های بازدید میدانی را به دبیرخانه کمیته ارسال کرده تا از هفته آینده کار خود را آغاز کنند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه