بهاره سلطانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی در ۱۳ شهرستان استان، گفت: در حال حاضر در تمامی شهرستانها بجز قصرشیرین، اورژانس اجتماعی فعال بوده و به مردم خدمات رسانی می کند.
وی افزود: افراد می توانند در خصوص هرگونه خشونت اعم از همسرآزاری، کودک آزاری، سالمند آزادی و هر نوع خشونت خانگی که منجر به آسیب روحی و جسمی و روانی افراد شود، با اورژانس اجتماعی تماس بگیرند.
سلطانی با اشاره به شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی گفت: پس از تماس افراد با این شماره کارشناسان اورژانس اجتماعی وضعیت و شرایط را جویا شده و در صورتی که با مشاوره و آموزش برخی راهکارها، شرایط قابل کنترل باشد، مشاوره را به صورت تلفنی انجام می دهند.
وی افزود: در برخی موارد که مشاوره تلفنی جوابگو نیست، تیم های اورژانس اجتماعی به محل اعزام می شوند و بصورت حضوری برای کنترل شرایط و نجات جان افراد اقدام می کنند.
سلطانی خاطرنشان کرد: زمانی که خشونت حاد باشد و بحث عدم امنیت جانی مطرح باشد، تیم هایی از پلیس ۱۱۰ و اورژانس ۱۱۵ هم تیم اورژانس اجتماعی را تا محل همراهی می کنند.
کارشناس مسئول دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه یادآور شد: در هر موردی که جان افراد و امنیت آنها در خطر باشد اقدام به ارجاع فرد به مراکز تحت پوشش بهزیستی می کنیم، بطور مثال “خانه امن” برای زنانی است که در معرض خشونت خانگی قرار دارند و اگر جان آنها در معرض خطر باشد به این مکان منتقل می شوند.
وی افزود: در موارد کودک آزاری هم چنانچه امنیت جانی کودک تامین نشود، حضانت کودک از پدر و مادر گرفته شده و کودک به مراکز تحت نظر بهزیستی منتقل می شود.
سلطانی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷۴۱۶ مورد تماس با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که در عمده موارد با مشاوره و آموزش کارشناسان اورژانس اجتماعی مورد رفع و اوضاع تحت کنترل درآمده است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه