فرشاد رشیدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت میان وعده ها در تغذیه دانش آموزان گفت: دانش آموزان در سن رشد قرار دارند و باید مواد مغذی مورد نیاز بدن آنها تامین شود.
وی افزود: از طرفی فعالیت دانش آموزان زیاد است و انرژی مصرفی آنها هم به تبع بالاست و نیاز است که این انرژی جایگزین شود.
رشیدی گفت: علاوه بر اینها دانش آموزان در مدرسه در حال یادگیری و آموزش هستند و باید انرژی لازم برای تمرکز کافی روی دروس را داشته باشند.
وی افزود: با توجه به این شرایط، نیاز است دانش آموزان حتما هر دو تا ۲.۵ ساعت یکبار یک خوراکی مصرف کنند که انرژی مورد نیاز آنها در مدرسه تامین شود.
رشیدی گفت: در همین راستا مصرف میان وعده در مدرسه بسیار حائز اهمیت است و برای افزایش یادگیری و بهبود رشد دانش آموزان باید این وعده مهم لحاظ شود.
این کارشناس تغذیه بهترین نوع خوراکی برای میان وعدهها را لقمه های خانگی مانند نان و پنیر و گردو، لقمه کوکو، لقمه تخم مرغ آبپز و… عنوان کرد.
وی افزود: در کنار اینها انواع میوه و آجیل هم می تواند گزینههای خوبی برای میان وعده دانش آموزان باشد.
رشیدی نسبت به مصرف خوراکی های فست فودی و نیز تنقلاتی مانند چیپس و پفک در میان وعده دانش آموزان هشدار داد و افزود: این خوراکی ها تنها کالری زیادی به بدن وارد کرده و خبری از مواد مغذی در آنها نیست، بنابراین تنها موجب چاقی دانش آموزان می شوند.
وی افزود: مصرف این خوراکی های پرکالری موجب کاهش اشتهای دانش آموزان برای مصرف وعده های اصلی غذایی هم شده که همین امر موجب می شود مواد مغذی مورد نیاز برای رشد به بدن آنها نرسد، بنابراین باید از مصرف این خوراکی ها بطور جد اجتناب شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه